Vestea zilei! Nelson Mondialu va deveni tătic de gemene? ”Minuneee!”

Publicat: 05 Dec. 2020, 14:51 Vedete

Anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat: Nelson Mondialu va deveni tătic pentru a doua oară? Ce a postat pe internet! 

Este, cu adevărat, vestea zilei! Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a făcut un anunț foarte emoționant recent care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Pe platforma Youtube, Nelson Mondialu a anunțat că el și soția sa, Liana, ar urma să aibă gemene! Nu se știe dacă este o glumă din partea lui Nelson, căci este o fire extrem de glumeață, iar acest lucru l-a accentuat mereu în toate videoclipurile sale și în aparițiile de la TV. În dreptul unui vlog nou, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a scris, conform Cancan: ”Oconașa gravidă cu fetele mele! Da, oameni buni, minuneee! O să avem două fetițe frumoase. Trăiască reginele mele, fetele mele!”.

Cum arată dimineața perfectă prin ochii lui Nelson Mondialu

Nu mai este un secret faptul că Nelson Mondialu a devenit extrem de urmărit pe YouTube. În fiecare zi, acesta le povestește fanilor săi orice lucru care i se întâmplă, iar clipurile video postate sunt vizionate chiar și de câteva sute de mii de oameni zilnic. Cunoscutul interlop clujean și-a atras atât de mulți urmăritori datorită stilului carismatic pe care îl are, al glumelor, dar și datorită felului în care se exprimă. Și pentru că sunt foarte multe persoane care sunt interesate de stilul său de viață, Nelson Mondialu le-a făcut pe plac și a dezvăluit, tot prin ajutorul unui clip video, cum arată o zi din viața sa.

Așa cum era de așteptat, dimineața acestuia nu seamănă deloc cu una obișnuită. La prima oră, Nelson se apucă de ”sală”, bineînțeles în stilul caracteristic. La bustul gol și cu toate bijuteriile la vedere, își lucrează brațele cu ce găsește prin casă și cum are o locuință atipică, în locul ganterelor pot fi folosite și bibelouri în valoare de 22.000 de euro. Poate vă gândiți că după ”sport” ar merge un mic dejun copios. Aveți dreptate, dar nu înainte de a verifica veniturile. Cel puțin pentru Nelson Mondialu, număratul banilor este la ordinea zilei. De-abia apoi își poate savura liniștit cafeaua și masa de dimineață, pregătită de soția sa, Liana.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 05 Dec. 2020, 14:51 Vedete
Pe aceeași temă