Cum arăta și ce făcea Nelson Mondialu în 2006, când a descoperit vlogurile. Youtube doar ce fusese lansat. VIDEO

Publicat: 16 Feb. 2020, 12:00 General
Cum arăta și ce făcea Nelson Mondialu în 2006, când a descoperit vlogurile. Youtube doar ce fusese lansat. VIDEO

Nelson Mondialu a devenit o adevărată vedetă a internetului în România. Vlogurile sale de pe YouTube sunt urmărite zilnic de sute de mii de oameni. Altfel stăteau însă lucrurile acum 14 ani, când Nelson Mondialu a postat primul său clip pe YouTube. Este vorba despre o filmare făcută acasă, alături de soția sa, Liana, și de fiul său, Livian, care atunci avea doar 10 ani.

Nelson Mondialu, primul vlog în 2006

Nelson Mondialu și-a descoperit repede pasiunea pentru vloguri. În 2006 a postat primul său clip pe YouTube. Se întâmpla la un singur an după ce fusese încărcat primul clip video din istorie pe cunoscuta platformă. Pe 23 aprilie 2005, de pe contul jawedeste s-a postat clipul intitulat ”Me at the zoo”, care avea doar 18 secunde. Prima postare a lui Nelson Mondialu este făcută la revelionul din 2006. Filmarea este din apartamentul acestuia și îi arată pe el și pe familia lui, soția Liana și fiul său, Livian.

Așa cum era de așteptat, calitatea video a clipului este mult inferioară celor pe care Nelson Mondialu le postează în prezent. Cunoscutul interlop este filmat la masa de revelion, în timp ce mănâncă alături de fiul său. Din clipul video reiese că Nelson se simte foarte bine în sânul familiei, dovadă fiind numeroasele momente în care acesta își îmbrățisează fiul și îl pupă. De asemenea, din filmuleț nu putea lipsi focul de artificii de la miezul nopții, dar nici clasica șampanie pe care Nelson a desfăcut-o la trecerea dintre ani. Clipul video, care are aproape 17 minute, conține și câteva momente filmate pe 4 ianuarie 2016, în care de asemenea apare Nelson Mondialu și fiul său.

Nelson Mondialu, o viață ca în filme

La 56 de ani, Nelson Mondialu se poate mândri cu o căsnicie fericită și de durată, dar viața sa a fost o adevărată telenovelă. El și soția sa, Liana, s-au cunoscut în urmă cu 26 de ani, când Nelson avea 30 de ani, dublul vârstei pe care o avea cea care i-a devenit soție. Născut pe 16 iulie 1963, Pop Nelson Simone, cum este trecut în buletin, a avut o copilărie extrem de dificilă. A fost primul copil al unei familii sărace și a fost crescut inițial de mama sa, după ce tatăl său a fost închis.

Din cauza problemelor financiare, aceasta nu și-a putut permite să se ocupe de Nelson, care a ajuns astfel la casa de copii. Tatăl său a reușit însă să-l ia la el și să-l crească până la 18 ani. În toată această perioadă, Nelson nu a mai păstrat deloc legătura cu cea care i-a dat viață. A revăzut-o însă după ce a devenit major, într-un moment dificil din viața sa. A fost arestat și condamnat la 5 ani de închisoare pentru furt. Până să o cunoască pe Liana, Nelson Mondialu mai fusese căsătorit o dată.

Nici cu actuala soție lucrurile nu au mers bine la început, din cauza faptului că aceasta era minoră, iar părinții fetei nu erau de acord cu relația dintre ei. ”Voiau să mă bage la corupere de minori, dar ea a spus că se omoară, că mă iubește și până la urmă am căzut la pace, de față cu ei, să nu ne mai vedem. Dar normal că ne vedeam pe ascuns! Până la urmă i-am făcut pașaport și ei, mă temeam să nu intru la pușcărie și s-o pierd. Am întrebat-o dacă vrea să fugă cu mine în Europa, ea mi-a zis că vine dacă promit să nu-mi bat joc de ea, eu i-am promis, iar într-o seară, pe la 11, când toți ai ei dormeau, a ieșit tiptil din casă și am fugit împreună în Ungaria. Au fost probleme la graniță, că ea era minoră, dar m-am descurcat eu, chiar dacă nici bani nu prea mai aveam, că-i pierdusem pe toți la jocuri electronice. Mașina o accidentasem grav, dar mi-am vândut geaca și aveam 100 de mărci. Așa am plecat noi în Ungaria, unde ne-am făcut o viață și am strîns bani frumoși”, a descris Nelson relația cu Liana.

Publicat: 16 Feb. 2020, 12:00 General
Pe aceeași temă