Dieta Amaliei Nastase, meniul unei zile. Ce mananca de a slabit 20 de kg in 80 de zile

Publicat: 06 Jun. 2019, 14:16 Vedete

Dupa ce la finele anului 2018 soca prin silueta de dupa nastere, la care a mai acumulat cateva kg inestetice, fosta sotie a lui Ilie Nastase a slabit.

Dieta Amaliei Nastase si meniul unei zile au fost dezvaluite de catre vedeta. Aceasta a marturisit ca a primit dieta din partea unui medic italian. Acesta a reusit, prin combinatii corecte, sa o faca pe Amalia Nastase sa slabeasca 20 kg in mai putin de 3 luni.

„Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15”, a explicat Amalia Năstase pentru click.ro.

Dieta Amaliei Nastase, meniul unei zile

In plus, Amalia Nastase a dezvaluit ce mananca intr-o singura zi. Aceasta combinatie corecta, in cantitati mici, a ajutat-o sa slabeasca. A pierdut 4 numere la haine si poate reintra in tinutele ei vechi, de dinainte de a treia sarcina cu actualul partener de viata.

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie.

Amalia Nastase a slabit 20 de kg! Cum arata acum fosta sotie a lui Ilie Nastase

La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc.

Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”.

Amalia Nastase se muta in America. De ce a luat aceasta decizie

Publicat: 06 Jun. 2019, 14:16 Vedete
Pe aceeași temă