Dezvăluirile unei tinere care s-a îmbolnăvit de Covid-19 în Italia: „Coronavirusul m-a lăsat fără auz, miros și gust!”

Publicat: 24 mart. 2020, 11:22 Autor: Elena Life
Dezvăluirile unei tinere care s-a îmbolnăvit de Covid-19 în Italia: Coronavirusul m-a lăsat fără auz, miros și gust!

Dezvăluirile unei tinere care s-a îmbolnăvit de Covid-19 în Italia sunt devastatoare!

Julia Buscaglia, o tănără din Statele Unite, se mutase în Italia în luna ianuarie. Tănăra, în vârsta de 20 de ani s-a infectat în Italia cu temutul virus, iar când s-a întorc acasă, în America, nici măcar nu concepea că ar putea fi bolnavă Declarațiile tinerei te lasă absolut fără cuvinte!

„Am zburat acasă (n.r. Statele Unite ale Americii) și nici măcar o singură persoană nu m-a întrebat unde am fost. Nici măcar la vamă! Nu mi-a trecut prin cap nicio secundă că am contactat virusul!”, a spus tânăra pe contul său de Twitter. Postarea s-a viralizat imediat, iar cuvintele tinerei au primit 175.000 de like-uri.

Pentru următorii ei de pe Twitter, Julia și-a continuat povestea tristă a coronavirusului. Tânăra a povestit cum s-a trezit în agonie pe data de 29 februarie, cu durere în tot corpul, cu frisoane și febră mare. A luat antiinflamatoare și a stat în pat toată ziua. În ziua următoare, Julia povestește că a văzut un doctor care i-a spus că are o răceală. „În acel moment începusem să îmi pierd auzul în ureche stângă. Nicio urmă de tuse”, a spus tânăra.

Pentru că nu avea simptome de coronavirus și medicul îi spusese că are o simplă răceală, Julia s-a întors în Statele Unite ale Amercii la începutul lunii martie, dar pentru că nu auzea și rămăsese fără gust și miros, familia ei a insistat să își facă testul de Covid-19. Acesta a ieșit pozitiv!

Julia a îmărtășit povestea ei următorilor de pe rețelele de socializare pentru a trage un semnal de alarmă, relatează Dailymail.

„Vă spun toate acestea pentru că simptomele acestei boli pot fi diferite! Și poți fi pozitic chiar dacă nu ai niciun simptom! Eu nu am avut decât febra ca și simptom cunoscut pentru covid-19. 

Nu este o glumă! Vă rog, anulați-vă călătoriile! Sunt complet sănătoasă acum, dar asta nu înseamnă că nu mă mai pot îmbolnăvi.  Așa că vă rog, stați în case! Limitați-vă contactele, pentru că va fi mai rău înainte să fie mai bine!”, a mai spus tânăra.

 

Publicat: 24 mart. 2020, 11:22 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×