Dezvăluirile emoționante ale lui George Burcea despre fosta parteneră: ”Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei”

Publicat: 10 Sep. 2020, 10:02 Vedete

George Burcea și-a deshis sufletul în cadrul unui interviu emoționant și a vorbit în fața fanilor săi despre problemele cu care s-a confruntat pe plan personal în ultima perioadă.  

Actorul a vorbit despre cele două fiice ale sale, dar și despre Andreea Bălan cea cu care a împărțit și bune și rele o bună perioadă de timp.

În timpul relației celor doi, celebrul actor și-a făcut un tatuaj cu el și fosta sa parteneră pe care a mărturisit că nu îl va șterge niciodată. George Burcea nu s-a ferit să discute despre despărțirea prin care a trecut, ba mai mult a oferit câteva detalii interesante despre trecutul său.

”Am aici un tatuaj cu ele. Aici este invitația de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ella, cea mare, pe Clărița care era micuță, micuță, iar aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu. Sunt eu cu ea, nu am făcut acest tatuaj să-l șterg, dacă mă despart de ea”, a dezvăluit George Burcea în cadrul unui interviu emoționant.

”În momentul în care ai un backround asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă… mama venea foarte rar acasă sau că pe tata l-am văzut prima dată la 18 ani, rata să destrami familia la rândul tău este destul de mare”, a mai declarat vedeta.

În continuare, George Burcea le-a povestit fanilor săi cum a luat naștere pasiunea sa pentru actorie: ”Toate traumele din copilărie, toate greutățile, toate lacrimile, toate momentele mai puțin plăcute te-au făcut să ajungi pe calea asta… pentru că actoria înseamnă și suferință”.

George Burcea, declarații după despărțirea de Andreea Bălan

”În România ești un subiect fierbinte (pentru presă), doar atunci cand te însori, faci copii, divorțezi sau mori. Din păcate, lucrurile care aparțin de domeniul în care activezi, contează puțin…spre deloc. Mie nu-mi place presa de scandal, iar în toată această perioadă nu am oferit nici măcar un singur interviu pentru că știam că ei vor diseca fiecare cuvânt spus de mine. Am preferat să văd de grija fetițelor cât de mult posibil, de teatru, film și scris, iar aceste lucruri mi-au dat o stare emoțională foarte bună. Pot spune că traversez una dintre cele mai bune perioade ale vieții mele. Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sănătosi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la Ferma. Asta înseamnă fericire pură. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot”, a afirmat el.

Publicat: 10 Sep. 2020, 10:02 Vedete
Pe aceeași temă