DEZVĂLUIRI | Scandal în Antena 1! Un prezentator TV o face praf pe Andreea Bălan. Detalii din culise: „Este o rezervă”

Publicat: 02 mart. 2023, 14:32 Autor: Camelia Vedete

Este scandal printre vedetele de la Antena 1! Un prezentator TV o face praf pe Andreea Bălan, după participarea la America Express.

Oase, căci despre el este vorba, a fost invitat la „Podcastito Express”, prezentat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY. Acolo, co-prezentatorul America Express, a dat din casă și a povestit ce nu s-a văzut la televizor din cel mai urmărit show TV, la ora actuală, din România.

Oase a povestit că a rămas fără glas în America Express, a tușit cu sânge și câteva zile nu a putut să vorbească deloc. Mai mult, el a dezvăluit că aproape toată echipa de producție a făcut perfuzii din cauza condițiilor grele din show.

Una peste alta, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost interesați și de Andreea Bălan. Așadar, l-au întrebat pe Oase cum a fost ea la „Dancing on Ice”.

Nelu Cortea: Tu ai mai avut experiență cu Andreea Bălan la „Dancing on Ice”. Cum era Andreea acolo.

Oase: Băi, eu cred că la voi a fost mai bine.

Nelu Cortea: Serios?

Oase: E teroristă rău. Eu cred că de la „Dancing on Ice” a plecat și cearta cu Jean. Când s-a accidentat partenera lui Jean, Ana, atunci Andreea Bălan se încălzea. A și zis că intră ea imediat. Ea era ca o rezervă, dacă nu chiar rezervă.

Cătălin Bordea: Deci era o rezervă.

Oase: Era a zecea roată de rezervă.

Cătălin Bordea: Mamăăăă!

Oase: Da, pentru că noi eram deja nouă echipe.

Cătălin Bordea: Tu nu mai prinzi luna august!

Oase: Stați să vă explic. Înainte de show, noi ne încălzeam. Era un patinoar mic în spate pentru încălzire. Și ea se încălzea acolo, deși nu era în show, era rezervă. Eu nu puteam să mă încălzesc de ea. Și i-am spus, dar ea nimic. Și eu nu țin mult la de astea. M-am certat puțin cu ea și o luam pe sus.

Totuși, Oase spune că o și apreciază pe Andreea Bălan

„Îmi place de ea că e competitivă, sincer. Până la urmă trebuie să ai și partea asta. Este un concurs până la urmă, aici mă refer la America Express”, a mai spus Oase la „Podcastito Express”.

Andreea Bălan a pus ochii pe Jean Gavril! Ce propunere i-a făcut după America Express

Jean Gavril a fost invitat, împreună cu fratele lui, Dinu, la „Podcastito Express”, emisiunea prezentată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY. Acolo, foștii concurenți din America Express povestesc ce nu s-a văzut la televizor.

Jean Gavril a dat frâu liber vorbelor și a povestit o întâmplare după America Express. Se pare că, Andreea Bălan a pus ochii pe el și l-a invitat să filmeze un videoclip împreună. Totul se filma în Austria, la un lac înghețat, iar Jean și artista stăteau într-o cabană. În primă fază, lui Jean Gavril i s-a părut o idee foarte bună, dar a ezitat cu răspunsul imediat, fapt ce a enervat-o la culme pe Andreea Bălan.

„După filmările de la America Express m-a rugat să facem un videoclip împreună. Știți că eu am fost la Dancing on Ice, patinam bine, știam să patinez frumos, am făcut frumos, am câștigat. M-a rugat să facem un videoclip împreună. Avea o idee să mergem la un lac înghețat prin Austria, să stau cu ea într-o cabană, să filmăm, să fim așa. Și întrebarea mea a fost dacă are cine să filmeze și tot ce trebuie”, povestește Jean. Citește tot articolul aici.

Andreea Bălan, pusă la punct în America Express de Jean Gavril

„Vreau să aflu cu ce-am supărat-o și cu ce am deranjat-o de m-a declarat dușman, chiar vreau să aflu cu ce am greșit. (…) Știu că îmi poartă pică. (…) La Dancing on Ice am cunoscut-o pe Andreea Bălan și cumva mi-am spus că abia așteaptă să ne accidentăm noi, ca să intre ea în locul nostru și eram ”Bă, ce fel de om ești?!”. Mi-am dat seama că e super bătăioasă, super competitivă, dar este și rea. (…) Ea vine cu atitudinea « eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri ». E puțin maniacă, vrea să numai locul 1”, a spus Jean Gavril.

„Nu e ușor nici pentru mine, însă eu am judecat altfel. Pentru că am fost declarat cumva dușman și cel mai puternic competitor al persoanei respective, eu nu am nimic cu ea și vreau să aflu cu ce am supărat-o sau deranjat-o de m-a declarat dușman. Îi dau ocazia să participe cu noi la cursa pentru ultima șansă. (…) Vrea să ia numai locul 1”, a continuat Jean Gavril.

„Unde te-am declarat?! Ți-am zis doar că mi-ai luat o priză”, l-a întrebat Andreea Bălan.

„Cineva i-a transmis greșit lui Jean că el ar fi dușmanul meu. El este doar un competitor ambițios.”, a mai adăugat artista.

„Sper că nu te sperie echipa care a fost numai pe ultimele locuri, tu ești câștigătoare. Aia zic!”, i-a mai spus Jean colegei sale de competiție. Citește tot articolul aici.

S-a elucidat misterul! De ce Nelu Cortea îi spune „baby” lui Cătălin Bordea

S-a elucidat misterul! S-a aflat de ce Nelu Cortea îi spune „baby” lui Cătălin Bordea. Povestea este de-a dreptul amuzantă!

În episodul cu numărul 12 din „Podcastito Express” de la AntenaPLAY a fost invitat Radu Bucălae. Comediantul a povestit ce ar face el dacă ar trebui să plece în America Express. Acest lucru și pentru că își dorește foarte mult să fie printre concurenții selectați în ediția următoare.

După ce toți trei au râs de anumite secvențe din show-ul TV de la Antena 1, Radu Bucălae și-a amintit o poveste scurtă din tinerețea lui. A povestit-o, spunând că de acolo se trage apelativul „baby”, pe care Nelu Cortea îl folosește atât de des.

„Era acum mulți ani, eram băiat de la țară. Și împreună cu alți băieți de la țară, ne-am urcat în mașină și am plecat și noi la mare. Repet, eram toți țărani autentici, fără nicio descuție. Ei bine, unul dintre ei a venit și cu iubita. Citește tot articolul aici.

Publicat: 02 mart. 2023, 14:32 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă