DEZVĂLUIRI | Motivul divorțului lui Andrei Aradits. Ce spunea la final de 2022: „A fost oribil. Vreau să uit…”

Publicat: 14 mart. 2023, 12:07 Autor: Camelia Vedete

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, s-au despărțit după 17 ani de căsnicie. Ce spune actorul despre relația actuală pe care o are cu fosta soție și cum a reacționat fiul lor când a aflat despre separare.

La finalul anului 2022, Andrei Aradits a oferit un intreviu în exclusivitate pentru Ciao.ro. Actorul spunea că vrea să uite anul 2022, pentru că a fost unul groaznic. Mai mult, a vorbit doar despre fiul lui, Eric, și a fost foarte rezervat privind planurile de Crăciun cu familia. Acum înțelegem și de ce! Soția lui era plecată în India de câteva luni.

Reporter Ciao.ro: A fost 2022 un an bun pentru tine? Care au fost principalele realizări marcate în acest an?

Andrei Aradits: Nu. A fost un an îngrozitor. Cel mai frumos eveniment a fost o excursie cu Eric prin Europa cu trotinetele. În rest, aș prefera să-l uit.

„A fost oribil. Vreau să uit…”

Reporter Ciao.ro: Ți-ai pregătit rezoluții pentru 2023? Ne poți dezvălui câteva dintre ele?

Andrei Aradits: Nu fac rezoluții la sfârșit de an, mi se pare o ipocrizie. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat, faci! N-ai nevoie de artificii.

Reporter Ciao.ro: Ce proiecte ai pentru anul 2023? Dar alte planuri demne de menționat?

Andrei Aradits: Am niște proiecte, nu le menționez că încă suntem în discuții. Vedem.

Citește tot interviul aici.

Andrei Aradits a divorțat de soție, după 17 ani de căsnicie

Actorul a fost cel care a făcut anunțul despre separare și a vorbit și despre motivele care i-au adus în pragul unei despărțiri. A mărturisit că au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului 2022.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. (…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.
Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul unui podcast pe YouTube.

Andrei Aradits a mers la psiholog după divorț

„Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am zic că nu, gata”, a mai spus actorul.

Cum a reacționat fiul lor când a aflat despre divorț

„Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.”, a mai spus Andei Aradits.

Cum arată soţia actorului Andrei Aradits. De când s-a apucat de yoga, Andreea s-a transformat total!

Andreea și Andrei Aradits s-au cunoscut pe platourile de filmare.

”Ne-am cunoscut  la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: „Do you believe in love at first sight or should I walk by again? (n.r. ‘Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta’?) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta”mărturisea actorul într-un interviu pentru femeia.ro.

Cu ce se ocupă Andreea Aradits

De câțiva ani soția actorului s-a apucat de yoga și, de trei ani a devenit profesoară.

Andreea este foarte sexy, iar sportul a ajutat-o să obțină o siluetă de invidiat, dovadă stând cele mai recente fotografii cu aceasta.

„Yoga mă face fericită și sper să pot și eu, la rândul meu, să fac oamenii din jur mai fericiți.

Când reușesc asta, mă simt cu adevărat împlinită. Și am confirmarea că mă aflu pe drumul cel bun”, a scris Andreea Aradits la acea vreme pe contul personal de Facebook.

Andrei Aradits, mărturii despre probleme din mariaj

Celebrul actor a făcut în urmă cu ceva timp, mărturisiri din intimitate. Acesta a povestit cu ce situație s-a confruntat după ce soția lui a devenit vegană.

De când Andreea a luat această decizie, au existat mici discuții în bucătărie în legătură cu alimentele pe care le folosesc.

“Soția mea s-a făcut vegană! Tu nu știi ce probleme sunt la mine în bucătărie! Să vezi când nu ai loc în frigider de lapte de soia, de quinoa și de alte ghidușii de genul ăsta”, a afirmat Andrei Aradits mai în glumă, mai în serios.

Publicat: 14 mart. 2023, 12:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă