Andrei Aradits a divorțat de soție, după 17 ani de căsnicie. Care este motivul: „Am fost la psiholog”

Publicat: 14 mart. 2023, 10:18 Autor: Camelia Vedete

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, s-au despărțit după 17 ani de căsnicie. Ce spune actorul despre relația actuală pe care o are cu femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cum a reacționat fiul lor când a aflat despre separare.

Actorul a fost cel care a făcut anunțul despre separare și a vorbit și despre motivele care i-au adus în pragul unei despărțiri. A mărturisit că au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului 2022.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. (…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.
Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul unui podcast pe YouTube.

Andrei Aradits a mers la psiholog după divorț

„Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am zic că nu, gata”, a mai spus actorul.

Cum a reacționat fiul lor când a aflat despre divorț

„Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.”, a mai spus Andei Aradits.

Motivul divorțului lui Andrei Aradits. Ce spunea la final de 2022

La finalul anului 2022, Andrei Aradits ne-a oferit un intreviu în exclusivitate. Actorul spunea că vrea să uite anul 2022, pentru că a fost groaznic. Acum înțelegem și de ce.

A fost 2022 un an bun pentru tine? Care au fost principalele realizări marcate în acest an?

Nu. A fost un an îngrozitor. Cel mai frumos eveniment a fost o excursie cu Eric prin Europa cu trotinetele. În rest, aș prefera să-l uit.

„A fost oribil. Vreau să uit…”

Ți-ai pregătit rezoluții pentru 2023? Ne poți dezvălui câteva dintre ele?

Nu fac rezoluții la sfârșit de an, mi se pare o ipocrizie. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat, faci! N-ai nevoie de artificii.

Ce proiecte ai pentru anul 2023? Dar alte planuri demne de menționat?

Am niște proiecte, nu le menționez că încă suntem în discuții. Vedem.

Citește tot interviul aici.

Publicat: 14 mart. 2023, 10:18 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă