Andrei Aradits a avut COVID. Celebrul actor a vorbit despre momentele grele prin care a trecut

Publicat: 14 ian. 2021, 12:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Andrei Aradits a avut COVID. Celebrul actor a vorbit despre momentele grele prin care a trecut

Andrei Aradits a vorbit recent despre problemele cu care s-a confruntat în perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus. Celebrul actor a explicat ce simptome a avut, dar și ce nu a putut să facă în acele zile.

Invitat în emisiunea ”La Măruță”, Andrei Aradits a dezvăluit că a fost confirmat cu coronavirus la începutul lunii decembrie. Totodată acesta explică faptul că una dintre cele mai mari dezamăgiri este faptul că din această cauză nu a putut merge la vot.

“Am avut Covid. Nu am putut să votez din cauza asta și am suferit îngrozitor. A fost prima oară în viața mea când nu am votat. La începutul lunii decembrie am primit rezultatul. Am avut simptome de răceală. La un moment dat am rămas fără gust (…) Familia nu a avut nimic. I-am testat pe amândoi”, a declarat actorul.

Andrei Aradits, mărturisiri despre prima întâlnire cu soția sa

Andreea și Andrei Aradits s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci au o căsnicie fericită.

”Ne-am cunoscut  la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: „Do you believe in love at first sight or should I walk by again? (n.r. ‘Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta’?) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta”mărturisea actorul într-un interviu pentru femeia.ro.

Andrei Aradits, despre probleme din mariaj

Celebrul actor a făcut în urmă cu ceva timp, mărturisiri din intimitate. Acesta a povestit cu ce situație s-a confruntat după ce soția lui a devenit vegană.

De când Andreea a luat această decizie, au existat mici discuții în bucătărie în legătură cu alimentele pe care le folosesc.

“Soția mea s-a făcut vegană! Tu nu știi ce probleme sunt la mine în bucătărie! Să vezi când nu ai loc în frigider de lapte de soia, de quinoa și de alte ghidușii de genul ăsta”, a afirmat Andrei Aradits mai în glumă, mai în serios.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 ian. 2021, 12:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă