Mesajul soției lui Andrei Aradits! Ce spunea înainte de divorț: „Schimbarea este constantă”

Publicat: 16 mart. 2023, 12:29 Autor: Camelia Vedete

Andrei și Andreea Aradits au divorțat, după 17 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, însă au decis că este mai bine să o ia pe drumuri separate.

Chiar înainte cu două zile că divorțul să se pronunțe, fosta soție actorului a făcut publică o postare, chiar pe pagina personală de Instagram.

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo cu un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă puțin. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că vrem sau nu. Totul echivalează cu ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscător pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo pentru a învăța ceva și îi ascult.”, a scris Andreea Ardits, cu două zile înaintea divorțului, pe pagina personală de Instagram.

Motivul divorțului lui Andrei Aradits

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, s-au despărțit după 17 ani de căsnicie. Ce spune actorul despre relația actuală pe care o are cu fosta soție și cum a reacționat fiul lor când a aflat despre separare.

La finalul anului 2022, Andrei Aradits a oferit un intreviu în exclusivitate pentru Ciao.ro. Actorul spunea că vrea să uite anul 2022, pentru că a fost unul groaznic. Mai mult, a vorbit doar despre fiul lui, Eric, și a fost foarte rezervat privind planurile de Crăciun cu familia. Acum înțelegem și de ce! Soția lui era plecată în India de câteva luni.

Reporter Ciao.ro: A fost 2022 un an bun pentru tine? Care au fost principalele realizări marcate în acest an?

Andrei Aradits: Nu. A fost un an îngrozitor. Cel mai frumos eveniment a fost o excursie cu Eric prin Europa cu trotinetele. În rest, aș prefera să-l uit.

„A fost oribil. Vreau să uit…”

Reporter Ciao.ro: Ți-ai pregătit rezoluții pentru 2023? Ne poți dezvălui câteva dintre ele?

Andrei Aradits: Nu fac rezoluții la sfârșit de an, mi se pare o ipocrizie. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat, faci! N-ai nevoie de artificii.

Reporter Ciao.ro: Ce proiecte ai pentru anul 2023? Dar alte planuri demne de menționat?

Andrei Aradits: Am niște proiecte, nu le menționez că încă suntem în discuții. Vedem.

Citește tot interviul aici.

Publicat: 16 mart. 2023, 12:29 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă