EXCLUSIV | Andrei Aradits, dorință de Crăciun + De ce vrea să uite de 2022: „Pace și un contract civilizat. A fost un an îngrozitor”

Publicat: 23 dec. 2022, 15:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Andrei Aradits, dorință de Crăciun! Acesta speră ca anul 2023 să-i aducă ceea ce-și dorește. 2022 ar vrea să treacă repede și să-l dea uitării.

Ce dorință are Andrei Aradits de Crăciun? Voiceover-ul de laMâncare pe care”, emisiune difuzată de luni până vineri de la 20.00, pe Acasă, spune acest an a fost unul „îngrozitorși își dorește, drept cadou de laMoș” pace și un contract civilizat, după cum ne-a dezvăluit interviul exclusiv pentru CIAO.RO.

Ce dorință are Andrei Aradits?

Una dintre cele mai iubite perioade ale anului bate la ușă. Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Pentru mine, Crăciunul în copilărie era ultimul cadou. Iarna, toate veneau pe rând: Sfântul Andrei, Moș Niculae, ziua mea, Crăciunul. Dacă m-ar fi chemat și Ion, și Vasile, puteam s-o țin așa până în ianuarie!

Se spune că sărbătorile sunt mai însemnate odată ce ai copii. Este adevărat? Cum te raportezi la Crăciun de când îl ai pe fiul tău?

Nimic nu e mai frumos decât un copil care desface un cadou. Cred că de-asta e un segment întreg de unboxing pe YouTube. E mister, magie, surpriză. În filmul „Santa Clause”, scena mea preferată e când Tim Allen ajunge la o petrecere obosită de Crăciun și le face cadouri adulților jucăriile din copilăria lor… și acum îmi dau lacrimile când mă gândesc la ea.

Andrei Aradits: „Anul ăsta, Eric a avut o idee fabuloasă! Am cumpărat pentru toată familia pulovere idioate de Crăciun!”

Cum o să vă petreceți Crăciunul de anul acesta?

Anul ăsta, Eric a avut o idee fabuloasă! Am cumpărat pentru toată familia pulovere idioate de Crăciun! Le vom purta.

Ce tradiții de familie respectați în fiecare an?

Mâncăm, bem, ascultăm radiouri de Crăciun, ne uităm la filme cu happy-end și sperăm că ziua de mâine va fi mai frumoasă decât cea de alaltăieri.

Clasica întrebare: ce îți dorești de Crăciun?

Pace și un contract civilizat.

Ce planuri aveți pentru Noaptea dintre Ani? Eric va mai petrece Revelionul alături de tine sau deja ați început să mergeți la petreceri diferite?

Cred că-l vom face la niște prieteni comuni, așa că vom fi în aceeași casă.. probabil în camere diferite.

Andrei Aradits: „Nu fac rezoluții la sfârșit de an, mi se pare o ipocrizie”

A fost 2022 un an bun pentru tine? Care au fost principalele realizări marcate în acest an?

Nu. A fost un an îngrozitor. Cel mai frumos eveniment a fost o excursie cu Eric prin Europa cu trotinetele. În rest, aș prefera să-l uit.

Ți-ai pregătit rezoluții pentru 2023? Ne poți dezvălui câteva dintre ele?

Nu fac rezoluții la sfârșit de an, mi se pare o ipocrizie. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat, faci! N-ai nevoie de artificii.

Ce proiecte ai pentru anul care vine? Dar alte planuri demne de menționat?

Am niște proiecte, nu le menționez că încă suntem în discuții. Vedem.

O urare pentru cititorii Ciao.ro:

Ciao, cititorilor!

Foto: PR Pro TV

Publicat: 23 dec. 2022, 15:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă