VIDEO. Cum arată soţia actorului Andrei Aradits. De când s-a apucat de yoga, Andreea s-a transformat total!

Publicat: 23 sept. 2020, 12:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Toată lumea îl cunoaște pe actorul Andrei Aradits, însă puțini oameni știu cum arată soția acestuia, Andreea. Ce doi formează un cuplu de aproape 17 ani și au împreună un băiat.

Andreea și Andrei Aradits s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci au o căsnicie fericită.

”Ne-am cunoscut  la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: „Do you believe in love at first sight or should I walk by again? (n.r. ‘Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta’?) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta”mărturisea actorul într-un interviu pentru femeia.ro.

Cu ce se ocupă Andreea Aradits

De câțiva ani soția actorului s-a apucat de yoga și, de trei ani a devenit profesoară.

Andreea este foarte sexy, iar sportul a ajutat-o să obțină o siluetă de invidiat, dovadă stând cele mai recente fotografii cu aceasta.

„În luna aprilie, fac 3 ani de când predau yoga. Mă face fericită și sper să pot și eu, la rândul meu, să fac oamenii din jur mai fericiți.

Când reușesc asta, mă simt cu adevărat împlinită. Și am confirmarea că mă aflu pe drumul cel bun”, a scris Andreea Aradits recent, pe contul personal de Facebook.

Andrei Aradits, mărturii despre probleme din mariaj

Celebrul actor a făcut în urmă cu ceva timp, mărturisiri din intimitate. Acesta a povestit cu ce situație s-a confruntat după ce soția lui a devenit vegană.

De când Andreea a luat această decizie, au existat mici discuții în bucătărie în legătură cu alimentele pe care le folosesc.

“Soția mea s-a făcut vegană! Tu nu știi ce probleme sunt la mine în bucătărie! Să vezi când nu ai loc în frigider de lapte de soia, de quinoa și de alte ghidușii de genul ăsta”, a afirmat Andrei Aradits mai în glumă, mai în serios.

Publicat: 23 sept. 2020, 12:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă