Dezvăluiri incredibile făcute de mama lui Iulian, băiețelul de numai 8 ani dispărut. Povestea dramatică a copilului

Publicat: 05 nov. 2019, 13:55 Autor: Elena Ciao.ro
Dezvăluiri incredibile făcute de mama lui Iulian, băiețelul de numai 8 ani dispărut. Povestea dramatică a copilului

În spatele dispariției lui Iulian, băiețelul de numai 8 ani care a dispărut sâmbătă după-amiază de lângă casa tatalui său, din comuna Pecineaga din județul Constanța, există o mare dramă.

Părinții lui Iulian sunt despărțiți iar copilul locuia cu tatăl său.  Alexandra Păuleţ, mama băiatului, spune că fiul ei era trist şi probabil a plecat de acasă.  Femeia a mărturisit, într-un interviu acordat unui post de televiziune, că se gândeşte că fiul ei a fost răpit.

Dezvăluiri incredibile făcute de mama lui Iulian, băiețelul de numai 8 ani dispărut

”Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă. Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el”, a spus Alexandra Păuleţ. Femeia nu crede că trupul copilului ei se află în bazinele de colectare a dejecţiilor provenite de la complexul zootehnic de creştere a porcilor, unde este căutat de două zile.  ”Toată vina el o are. (n.r. tatăl lui Ionuț) S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi”, mai spune femeia.

Ea a afirmat că Iulian s-ar fi plâns unui coleg de faptul că mama vitregă îl bate şi că el s-a săturat. Mai mult decât atât, mama îndurerată recunoaște un adevăr cumplit: ”La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat”, a mai spus femeia.

Iulian Alexandru Biţică are 8 ani şi este din comuna Pecineaga. Băiatul a dispărut sâmbătă după-amiază, chiar din fața casei sale. Părinții au alertat imediat autoritățile care au demarat o amplă misune de căutare. „Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Au fost declanşate activităţi de căutare. Duminică seara, polițiștii au găsit rolele băiatului pe o stradă situată la mai puțin de un kilometru distanță de locuința acestuia. De două zile, copilul este căutat în bazinele de colectare a dejecţiilor provenite de la complexul zootehnic de creştere a porcilor, de lângă Pecineaga.

Iulian era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și alb. Cei care pot furniza informaţii despre copilul căutat sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţe 112 sau să anunţe lucrătorii celei mai apropiate secţii de poliţie.

 

Publicat: 05 nov. 2019, 13:55 Autor: Elena Ciao.ro
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă