Dezvăluiri din intimitatea Oanei Roman! De ce vedeta nu mai poate face copii

Publicat: 24 Nov. 2020, 10:30 Vedete

Să fii mamă e o binecuvântare, iar acest lucru îl simte și Oana Roman. Însă, vedeta a făcut o mărturisire care a șocat multe persoane: aceasta nu ar mai putea face copii, deoarece a avut probleme mari de sănătate.

Oana Roman a făcut mărturisiri seara trecută în emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena 1 despre modul în care a reușit să slăbească, dar și despre faptul că nu mai poate deveni mămică. Vedeta a mărturisit la televizor faptul că a reușit să slăbească 17 kilograme, fără să meargă la medic pentru a-și tăia stomacul.

„După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a dezvăluit Oana Roman la Xtra Night Show.

Oana Roman nu mai are voie să facă două lucruri, după problemele de sănătate pe care le-a avut

De asemenea, Oana Roman a mai mărturisit că nu are voie să facă două lucruri: mișcare care să solicite mușchii abdominali și orice intervenție la nivelul abdomenului.

„În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu a voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 24 Nov. 2020, 10:30 Vedete
Pe aceeași temă