Oana Roman îi simte lipsa fostului soț? Ce declarații a făcut vedeta: ”Mă apasă cumva așa singurătatea”

Publicat: 10 Apr. 2021, 14:24 Vedete

Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit în cadrul unui interviu despre schimbările din viața sa. Vedeta a recunoscut faptul că uneori se simte singură, însă a explicat totodată că nu s-ar aruncat cu capul înainte într-o nouă relație.

Invitată într-o emisiune TV, Oana Roman a făcut dezvăluiri despre cum este viața sa după divorț. Aceasta a explicat faptul că se simte singură din pricina faptului că mama sa este internată într-o clinică specializată, iar fiica sa se află o perioadă acasă la tatăl său.

“Acasă în momentul ăsta nu prea am cu cine să vorbesc, pentru că sunt destul de singură, mai ales când nu este Isa, mama e la tratament. Nu este nici mama acum și zilele astea Isa este la tatăl ei, însă pot să spun că nu este foarte simplu atunci când ajungi acasă, am și o casă foarte mare și, mă apasă cumva așa singurătatea”, a declarat vedeta, citată de a1.ro.

”Nu m-aș mai arunca cu capul înainte”

Deși este o femeie liberă și asumată, Oana Roman a explicat faptul că nu s-ar arunca în brațele altui bărbat deocamdată. Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă viitorul ei partener.

“Cel mai important pentru mine într-o relație, mai ales la vârsta pe care o am, pentru că nu mai am 20 de ani să vreau să mă distrez, este să simt că pot găsi sau pot avea lângă mine un bărbat lângă care să mă simt în siguranță. Să poată să îmi ofere singuranță, dar nu materială. Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și nu aș ma face lucrurile pe repde înainte. Am nevoie de stabilitate, deci trebuie să aleg cu foarte mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook sau Instagram, ca să excludem din start. Dacă este să fie, trebuie să fie cineva pe care să mă bazez”, a afirmat aceasta.

În același timp, Oana Roman a mai dezvăluit și că fiica sa și a lui Marius Elisei, nu a mai vrut să doarmă singură de când tatăl său s-a mutat.

”Din momentul în care Marius nu a mai fost acasă și și înainte oricum, ori cu el, ori cu mine, dar mai dormea singură din când în când. De când nu mai este Marius, nu a mai dormit niciodată în patul ei, practic, adică doarme numai cu mine… Ea per total e un copil cuminte. A fost destabilizată un pic în perioada asta, normal, pentru că au intervenit schimbările astea pe care nu le-a dorit nimeni, dar asta e”, a explicat Oana Roman, citată de spynews.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Apr. 2021, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă