Război între Oana Roman și Oana Zăvoranu! Bruneta vrea să o dea în judecată pe „Querida”

Publicat: 19 Nov. 2020, 08:54 Vedete

Oana Roman și Oana Zăvoranu au intrat în ”război” pe rețelele de socializare. Între cele două se duce o luptă pe care cu greu o poți trece cu vederea.

Oana Roman a postat pe grupul de facebook unde își pune spre vânzare o parte din articolele vestimentare un mesaj care, de data aceasta, face referire la atacurile pe care le primește public de la Oana Zăvoranu. Bruneta cea din urmă a postat mai multe imagini, capturi cu Oana Roman și fetița sa, în dreptul cărora ”Querida” a atacat-o dur. Acest lucru a înfuriat-o destul de tare pe Oana Roman, mai ales că a folosit o imagine cu fiica ei, fotografie asupra căreia nu avea drept. Oana Roman este pregătită să meargă pe cale legală pentru a rezolva problema.

Oana Roman a scris următoarele rânduri: ”Dragilor azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic, beton, pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat o poză cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil în mod public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a nu intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului mei și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine. Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor.

Vreau să știu dacă există cale legală de a atrage răspunderea penală cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să îți fie terfelit copilul! Ea nu e părinte și nici nu va fi, Slavă Domnului”, este mesajul scris de Oana Roman pe social media.

Oana Zăvoranu o face praf pe Anda Adam

”Querida” continuă seria ”atac la vedetă” și de data aceasta a ”prins-o” pe Anda Adam. Cântăreața a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care face reclamă la un anumit produs, iar Oana Zăvoranu a comentat aspectul fizic al cântăreței. Pe Instastory, bruneta a scris:”Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, cane e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii”.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 19 Nov. 2020, 08:54 Vedete
Pe aceeași temă