Ce a spus Oana Zăvoranu despre Delia și Loredana Groza! „Eu până nu scap această țărișoară de aceste căpușe nu mă las”

Publicat: 10 nov. 2020, 14:30 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere vedete din showbizul românesc, iar de ceva timp a luat decizia de a descrie sau de a își expune opinia în privința altor persoane publice din țară. Ce a spus despre două artiste în vogă, și anume Delia și Loredana Groza.

Oana Zăvoranu a deschis ”cutia Pandorei” și și-a expus opinia despre Loredana Groza și Delia, două cântărețe de top din țară care aduc zâmbete pe fețele oamenilor și iubire în suflete prin muzica lor. Oana Zăvoranu s-a legat despre aspectul fizic, arată Spynews.

Bruneta pare că a declarat ”război” vedetelor din România, astfel că pentru Antena Stars ea a spus: „Eu până nu scap această țărișoară de aceste căpușe nu mă las. Vi le scot pe astea din orice sistem, pentru că îmi voi lua din timpul meu să le demasc pe astea. Dacă influențezi generații de tinere, trebuie să fii bombă pe diplome. Sunt unele care se fardează singure în fața oglinzii”.

Loredana Groza, luată în vizor de ”Querida”, pare în ochii brunetei transformată, căci spune despre ultimele operații estetice ale sale ca fiind ”nereușite”: „Loredana Groza, dar fără operațiile estetice din ultima vreme nereușite”, a spus bruneta.

Cât despre Delia, Oana Zăvoranu a spus despre ea că s-ar îmbrăca ”șui”: „Delia, dar nu când se îmbracă șui așa…”.

Ce spune Oana Zăvoranu despre cântăreața Andra

De data aceasta, vedeta a luat-o în vizor pe Andra, cântăreață de succes în România, un nume greu din industrie care încântă oamenii de fiecare dată când pășește pe o scenă. Întrebată pe Instastory ce consideră despre Andra Măruță, pe lângă alte vedete din România, Oana Zăvoranu și-a expus părerea: „Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruță”.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 10 nov. 2020, 14:30 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă