Oana Zăvoranu, jigniri pe bandă rulantă la adresa Andrei! ”Cel mai mare defect al ei este…”

Publicat: 10 nov. 2020, 08:27 Autor: Andreea Voicu Vedete

O vedetă de top din România a atacat dur una dintre dintre cele mai de succes femei din țară! Ce a putut să spună despre ea și care a fost motivul principal.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere femei din România. Niciodată nu s-a sfiit să se exprime în public și să spună exact ceea ce are în gând, iar acest lucru se poate observa și pe paginile sale de socializare, care primesc mii de aprecieri la postările pe care le face.

De data aceasta, vedeta a luat-o în vizor pe Andra, cântăreață de succes în România, un nume greu din industrie care încântă oamenii de fiecare dată când pășește pe o scenă. Întrebată pe Instastory ce consideră despre Andra Măruță, pe lângă alte vedete din România, Oana Zăvoranu și-a expus părerea: „Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruță”.

Ce a spus vedeta despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca

De câteva săptămâni, Oana Zăvoranu este încurajată de prietenii săi virtuali să își spună părerea despre vedetele din țara noastră. Pentru a le face pe plac, Querida a răspuns mai multor întrebări, însă ultima a întrecut orice așteptare. Unul dintre fanii săi a vrut să afle ce părere are bruneta despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Astfel, fără să stea pe gânduri și fără reținere, Oana Zăvoranu a spus clar: ”Dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră? Asta ce dracu mai influențează? Nimic, și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa”, a spus vedeta despre Alexia Eram.

Sursă foto: captură video Youtube 1 și 2

Publicat: 10 nov. 2020, 08:27 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă