Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor. Ce a spus despre Anda Adam

Publicat: 15 nov. 2020, 12:35 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu este o figură foarte populară în România, dar și respectată, mai ales pentru că este o fire comunicativă și sinceră. Bruneta a continuat atacurile la adresa vedetelor, iar de data aceasta în vizor ”a nimerit” artista Anda Adam.

”Querida” continuă seria ”atac la vedetă” și de data aceasta a ”prins-o” pe Anda Adam. Cântăreața a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care face reclamă la un anumit produs, iar Oana Zăvoranu a comentat aspectul fizic al cântăreței. Pe Instastory, bruneta a scris: ”Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, cane e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii”.

Ce spune Oana Zăvoranu despre cântăreața Andra

De data aceasta, vedeta a luat-o în vizor pe Andra, cântăreață de succes în România, un nume greu din industrie care încântă oamenii de fiecare dată când pășește pe o scenă. Întrebată pe Instastory ce consideră despre Andra Măruță, pe lângă alte vedete din România, Oana Zăvoranu și-a expus părerea: „Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruță”.

Bruneta pare că a declarat ”război” vedetelor din România, astfel că pentru Antena Stars ea a spus: „Eu până nu scap această țărișoară de aceste căpușe nu mă las. Vi le scot pe astea din orice sistem, pentru că îmi voi lua din timpul meu să le demasc pe astea. Dacă influențezi generații de tinere, trebuie să fii bombă pe diplome. Sunt unele care se fardează singure în fața oglinzii”.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 15 nov. 2020, 12:35 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă