Detalii terifiante in cazul Caracal. Politistii au gasit alte OASE in curtea lui Gheorghe Dinca

Publicat: 28 aug. 2019, 10:28 Autor: Loredana Ciao.ro

Mai multe fragmente osoase au fost descoperite de anchetatori, în curtea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal.

Au fost gasite alte oase. Potrivit Realitatea TV, probele găsite urmează să fie expertizate pentru a se stabili dacă sunt de provenineță umană.

Au fost gasite alte oase

Este ireal ce a vazut un martor in curtea lui Dinca! Nu i-a venit sa creada: „Erau pe masa”

Un martor care a intrat in curtea monstrului de la Caracal a facut marturii care ar ingrozi pe toata lumea. El a recunoscut ca s-a speriat foarte tare.

Declaratii uluitoare despre curtea lui Dinca. Un martor care a povestit, la România TV, că s-a îngrozit după ce a fost o dată în curtea lui Gheorghe Dincă. El s-a dus pentru că ar fi avut o o problemă la mașină.

Declaratii uluitoare despre curtea lui Dinca

În opinia sa, Alexandra și Luiza pot fi și omorâte dar să și traiască.

„Vă spun sincer că suntem între opt ochi: de la început mi-a lasat o impresie de bandit. Eu de aia nu m-am m-ai dus. E bandit de bandit. Și stiți cât de hoț e? Nu declară nimic”, a susținut acesta.

El a povestit că atunci când a fost la Dincă a văzut niște cuțite.

„Am fost ati fost am văzut și cuțitele alea. Mi se bătea ochiul, așa îmi făcea! M-a întrebat de grupa sanguină! Mi-a zis ce grupă sanguină aveți? Zic 0,1. Și ce vârstă! Ați fi de o vârstă cu mine, a zis el! Domnule, merg în 66 de ani, am iesit la pensie. Tot mi se batea ochiul domnișoară de îmi sarea din cap! Îmi sărea din cap, înțelegi mata!?”, a mărturist acesta.

Mai mult, el a spus că atunci când a vazut cuțitele i s-a ridicat părul in cap.

„Păcat că nu am putut să le număr și nu vreau să exagerez erau ori peste 10, ori cel puțin 8 sau 9. Erau afară! Va spun sincer: am transpirat imediat! Vă spun sincer că mi-a lasat o impresie de vagabont. E jigodie mare. Ar trebui toți schimbați de la politie de la Caracal! Nu mă feresc e mafie mare!”, a comentat acesta la România TV.

Publicat: 28 aug. 2019, 10:28 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă