Detalii intime din viața Irinei Rimes. Ce a făcut fostul său partener atunci când artista a ajuns pentru prima dată în București: ”I-a fost rușine să mă ducă acasă…”

Publicat: 29 Jun. 2020, 12:15 Vedete

În cadrul unui interviu oferit pentru gândul.ro, Irina Rimes a dezvăluit cu sinceritate detalii nemaiștiute din viața sa. Artista a povestit ce a făcut cu primii bani câștigați, dar și despre cât de greu i-a fost să devină ceea ce este astăzi.

”Hai să încep cu începutul… Eu când am venit în România, am venit practic la nimic. Eu aveam 1000 de euro câștigați după concursul „Fabrica de Staruri”, la care participasem și de banii ăia mi-am luat niște haine noi, mi-am luat bilete la autobuz, mi-am făcut viză și am venit. În anul 2 de facultate”, a povestit artista.

”Eram ca un copil care mergea la zoo”

În continuare, cântăreața a vorbit despre relația cu fostul său soț:  ”Frumușel, cu prietenul lui, Andi a venit cu mașina, m-a luat, i-a fost rușine să mă ducă acasă, m-a dus la un hotel. Am stat acolo până când și-a luat curajul să mă ducă acasă. Până atunci nu avusesem cu Andi interacțiunea asta de iubiți. Noi ne iubeam, dar la distanță și am zis că nu vom fi împreună, că nu avem cum. El e acolo, eu sunt aici. M-am îndrăgostit de București, arhitectural. Țin minte că mă ducea Andi pe străzile orașului vechi și eram ca un copil care merge la zoo și vede tot felul de animăluțe, pentru prima oară.”

”Bucureștiul a fost o salvare, pentru că eu mi-am lăsat toată viața de acolo, am pus-o pe HOLD, ea nu prea a mai existat până când nu m-am întors să o reiau și am văzut că îmi place mai mult aici, iar am lăsat totul acolo și am venit aici, ne stabilisem deja definitiv. Am lucrat în studio vreo doi ani, doar lucrând la piese, pentru alți artiști, după care a venit acea piesă VISELE și totul s-a schimbat într-o noapte. Nu au venit banii într-o noapte, dar pentru mine a fost incredibil de repede”, a mai dezvăluit Irina.

”Am acceptat destul de greu ideea”

Irina Rimes a mai vorbit și despre imaginea pe care și-a creat-o de când a devenit cunoscută.

”Secretul este să ai o echipă foarte bună în spate sau una cu care te înțelegi foarte bine, niște oameni cu viziune, care să fie pe aceeași undă cu tine. Nu eu mi-am ales bretonul. Am acceptat destul de greu ideea. Îmi intra prin ochi și știam că o să arăt ca un băiețel, dar pe atunci eram fetiță drăguță blonduță.(…) Ce-i drept eu și înainte mă îmbrăcam păpușește, pentru că sunt minionă. Mereu m-am gândit dacă asta nu ar fi o mască pe care o folosesc, ca să nu fiu rănită de către oamenii din jur. Pentru că în momentul în care vezi o femeie normală și una care e mai drăguță și mai simpatică și mai dulcică, parcă ai răni-o mai puțin pe cea dulcică”, a mai dezvăluit cântăreața.

Publicat: 29 Jun. 2020, 12:15 Vedete
Pe aceeași temă