Irina Rimes a recunoscut care este cel mai mare complex al ei și cum încearcă să-l mascheze

Publicat: 27 Apr. 2020, 08:42 Vedete

Ce urăște Irina Rimes cel mai mult la ea? Artista le-a dezvăluit fanilor cel mai mare complex al ei.

De când se află în izolare, Irina Rimes petrece tot mai mult timp pe conturile ei de socializare cu fanii ei virtuali pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face sau cu ce simte în această perioadă.

Irina Rimes, complexată de un semn de pe față?

Recent, Irina Rimes a acceptat să răspundă câtorva întrebări de-ale fanilor, ba chiar să și facă unele lucruri pe care ei i le-au cerut, cum ar fi să cânte la balcon, tare, ca să o audă vecinii, să scrie cu mâna stângă, să interpreteze live o piesă preferată de-a ei și tot așa.

Artista a cântat și la balcon, și în casă, a încercat să scrie și cu mâna stângă, le-a arătat și poze cu ea din copilărie, ba chiar le-a răspuns și unora mai curioși. Un internaut i-a sugerat să facă niște donații în perioada asta… iar răspunsul artistei l-a lăsat cu gura căscată probabil! Irina Rimes i-a arătat că donează lunar prin sms-uri!

Un alt curios însă a întrebat-o “Care este lucrul pe care îl urăști cel mai mult?”, iar răspunsul vedetei a fost neașteptat! Irina a făcut un video în care a arătat un semn pe care-l are deasupra buzei, probabil semn din naștere sau aluniță, sau poate cicatrice, spunându-le că acela este “lucrul” pe care-l urăște cel mai mult! Probabil, Rimes este complexată de respectivul semn și încearcă deseori să-l mascheze cu make-up!

Capturi: Instagram Irina Rimes

Publicat: 27 Apr. 2020, 08:42 Vedete
Pe aceeași temă