Cum s-a răzbunat Irina Rimes pe fostul soț. Andi își lăsase amanta însărcinată, iar artista nu l-a iertat

Publicat: 08 Apr. 2020, 10:00 Vedete
Cum s-a răzbunat Irina Rimes pe fostul soț. Andi își lăsase amanta însărcinată, iar artista nu l-a iertat

Irina Rimes a traversat o perioadă extrem de dificilă după divorțul de fostul soț. Andi Bănică a înșelat-o pe frumoasa cântăreață, iar aceasta nu a trecut cu vederea greșeala persoanei iubite. A divorțat și acum trăiește o nouă poveste de dragoste, alături de un bărbat misterios.

Irina Rimes și dezamăgirea primei iubiri

La doar 28 de ani, Irina Rimes a trecut prin multe încercări, mai ales în viața personală. În 2017 a divorțat de bărbatul alături de care credea că-și va petrece toată viața. Artista din Moldova a traversat o perioadă foarte grea după despărțirea de Andi Bănică și a recunoscut că a fost în depresie.

”Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus, numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, a declarat Irina.

La doar 22 de ani, Irina Rimes a decis să facă un pas uriaș. Și-a unit destinele cu Andi Bănică, plină de entuziasm și cu multe planuri pentru o viață în doi. Timpul i-a demonstrat însă că persoanele se schimbă și că decizia de a se căsători la o vârstă atât de fragedă a fost până la urmă o greșeală. În 2017, sotul său s-a îndrăgostit de altă femeie, o contabilă din Rusia, Nica. Aceasta a rămas însărcinată, iar Irina s-a văzut pusă în fața unei situații extrem de dificile.

Andi Bănică nu și-a dorit copilul și mai mult, a pus punct relației extraconjugale. Între timp, femeia a pierdut sarcina, iar soțul Irinei Rimes a decis să se întoarcă la ea. A fost momentul în care Irina și-a dat seama că nu mai poate continua să rămână alături de soțul ei și a decis să divorțeze. În urma separării, artista l-a lăsat pe Andi Bănică fără niciun ban și fără lucrurile din casă.

Irina Rimes iubește din nou

Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar acum artista este din nou îndrăgostită. Aceasta a publicat și poze în care apare alături de noul iubit, însă nu se știe deocamdată cum îl cheamă și cu ce se ocupă acesta.

Irina Rimes, alături de noul iubit

Bărbatul a fost alături de Irina și în momentul în care aceasta a trecut prin clipe cumplite. Pe 31 decembrie 2019, artista a ajuns de urgență la spital, din cauza unor dureri insuportabile. I s-a făcut rău în timpul unui concert și a fost supusă unei intervenții chirurgicale de ordin ginecolgic. A fost nevoită să stea 3 zile pe patul de spital.

După ce și-a revenit, Irina și-a luat iubitul și au plecat într-o vacanță exotică, tocmai în îndepărtata Kenya. Juratul de la Vocea României a postat o mulțime de poze pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor, care nu au fost deloc zgârciți cu like-urile.

Publicat: 08 Apr. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă