Irina Rimes a ajuns în stare gravă la spital! Artista are hemoragie internă, iar medicii au băgat-o direct în sala de operație

Publicat: 31 dec. 2019, 19:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Cântăreața es a ajuns în stare gravă la spital, cu hemoragie internă, și se află chiar acum pe masa de operație. Anunțul a fost făcut de Horia Brenciu, pe pagina lui de Facebook.

Irina Rimes a ajuns de urgență la spital, după ce aseară i s-a făcut rău, în timpul unui concert. Deși nu se știe cu exactitate ce probleme medicale are, cert este faptul că jurata de la Vocea României are hemoragie internă și că se află chiar acum pe masa de operație. Cel care a făcut anunțul este Horia Brenciu, pe pagina lui de Facebook: „Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred ca va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos”, este mesajul artistului.

Irina, la rândul ei, a postat un mesaj vocal pe Insta Story, prin care a explicat fanilor în ce situație se află și și-a cerut scuze că nu va putea onora contractul de Revelion, de la Iași. O zi mai puțin bună pentru mine, m-am trezit la sptal internată. Îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu de diseară, de la Iași, se anulează. Am fost internată aseară, cu o problemă foarte gravă de sănătate, am hemoragie internă. Medicii nu mă lasă să plec acasă, în două sau trei ore intru în operație”, a spus Irina, în jurul prânzului.

Publicat: 31 dec. 2019, 19:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă