Irina Rimes s-a pozat topless! Internaut: ”Doamne ferește”

Publicat: 30 May. 2020, 16:10 Vedete

Irina Rimes și-a pus fanii pe jar, din nou! Frumoasa artistă a făcut un teaser pentru albumul ei, iar admiratorii sunt în delir!

Cântăreața apare pe albul topless, dar cu o bandă pe care scrie ”Pastila”, numele noului său album. În teaser a fost dezvăluită o parte din piesă. Comentariile s-au adunat rând pe rând, la fel și aprecierile din partea internauților. Irina Rimes este, cu adevărat, o tânără de succes! La acest album a colaborat și cu NANE, Amuly și Bruja!

O parte din comentariile admiratorilor de pe rețelele de socializare: ”Superbă, deosebită, frumoasă.🌹”, ”Bombă melodia”, ”Doamne ferește”, ”Te apreciez ca artist 😀”, ”Albumul ăsta e altceva!! 🖤”, ”Te iubim”, ”Știi cu ce inocență ai intrat pe piață și ce reprezinți acum”.

View this post on Instagram

Mâine #pastila | @quantum.music @globalrecords

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Irina Rimes a recunoscut care este cel mai mare complex al ei și cum încearcă să-l mascheze

Cât timp a stat în izolare, Irina Rimes a petrecut tot mai mult timp pe conturile ei de socializare cu fanii ei virtuali pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face sau cu ce simte în această perioadă. Recent, Irina Rimes a acceptat să răspundă câtorva întrebări de-ale fanilor, ba chiar să și facă unele lucruri pe care ei i le-au cerut, cum ar fi să cânte la balcon, tare, ca să o audă vecinii, să scrie cu mâna stângă, să interpreteze live o piesă preferată de-a ei și tot așa.

Artista a cântat și la balcon, și în casă, a încercat să scrie și cu mâna stângă, le-a arătat și poze cu ea din copilărie, ba chiar le-a răspuns și unora mai curioși. Un internaut i-a sugerat să facă niște donații în perioada asta… iar răspunsul artistei l-a lăsat cu gura căscată probabil! Irina Rimes i-a arătat că donează lunar prin sms-uri!

Un alt curios însă a întrebat-o “Care este lucrul pe care îl urăști cel mai mult?”, iar răspunsul vedetei a fost neașteptat! Irina a făcut un video în care a arătat un semn pe care-l are deasupra buzei, probabil semn din naștere sau aluniță, sau poate cicatrice, spunându-le că acela este “lucrul” pe care-l urăște cel mai mult! Probabil, Rimes este complexată de respectivul semn și încearcă deseori să-l mascheze cu make-up!

Publicat: 30 May. 2020, 16:10 Vedete
Pe aceeași temă