Irina Rimes are o casă de vis! Unde a locuit atunci când a venit prima dată în București

Publicat: 09 Nov. 2020, 12:40 Vedete
Irina Rimes are o casă de vis! Unde a locuit atunci când a venit prima dată în București

Irina Rimes s-a mutat de curând la casă nouă, frumoasa artistă prezentându-și locuința sa jurnaliștilor de la A List Magazine.Irina spune că acum și-a găsit locul în care să se simtă acasă.

Acum, Irina Rimes locuiește într-o casă spațioasă decorată cu elemente moderne, în care totul este aranjat confortabil și cu bun gust. Artista a dezvăluit că la începutul carierei a stat într-o cameră foarte mică și a muncit mult ca azi să fie proprietara unei casei la care a visat mult.

„Mi-aduc aminte când locuiam în Crângași, locuiam într-o locuință foarte mică, nu știu, de 2 pe 3, ceva de genul ăsta, și mi-adusesem de acasă un covor, perdele de la mama, aveam un calculator din ăla vechi, dar vechi, care atunci când pornește se aude ca o mașină. Aveam un pat de spirală și simțeam spiralele atunci când mă băgam în el, dar aveam cearșafuri acasă de la mama.

Cred că vreo trei luni am stat închisă în camera aia și mâncam hrișcă fiartă cu apă ca să nu mă îngraș, eram la dietă. Mâncam hrișcă, două felii de parizer prăjite fără ulei și un iaurt și seara dacă aveam chef de ceva dulce piure de fructe și ce crezi, am fost fericită așa! În cămăruța aia, cu luminițe de Crăciun cu covorul de la mama, o oglindă improvizată, aveam locul meu unde mă făceam frumoasă. Dar era locul meu și mă simțeam fericită pentru că aveam lucrurile mele în camera aia”, a declarat Irina Rimes.

Irina RImes avea porecle în copilărie

Irina Rimes avea mai multe porecle în copilărie. Artista era strigată ”micul samurai” sau ”șoarec” când era mică, spre amuzamentul tuturor. Chiar dacă a crescut la țară, într-o zonă a Moldovei, cântăreața este mândră de acest lucru și chiar ea a mărturisit acest lucru.

„Eu am crescut la țară, dar va rog să nu mă judecați. Eram un copil, aveam 5-6 ani. Am crescut animale acolo, pe bătătură. Și când mama aducea boboceii din ouă, erau murdari și miroseau. Sunt urați și murdari. Dar la ce m-am gândit eu? Să îi spăl! Și i-am spălat. Mai departe, ce am făcut? I-am pus la uscat că pe rufe, pe sârmă, cu clești. Apoi mi-am văzut de treabă”, a spus artista Irina Rimes.

 

Publicat: 09 Nov. 2020, 12:40 Vedete
Pe aceeași temă