Ce se întâmplă, doctore? Irina Rimes are ”probleme comune” cu un bărbat care nu este iubitul ei oficial

Publicat: 24 Jun. 2020, 22:51 Vedete

Oare care să fie treaba cu Irina Rimes și cu acest domn drăguț pe care-l plimbă în dreapta mașinii ei. Interesantă situație. Cel puțin așa „se vede” din fotografiile pe care au reușit să le obțină paparazzi Ciao.ro.

Zilele trecute brunetă a fost destul de ocupată. În prima parte a zilei cu un tip interesant pe care l-a plimbat cu mașina și cu care a discutat ceva destul de important. Spunem că destul de important pentru că asta ne inspiră… lipsa de reacție care se poate citi pe fața lui. Omul cu ochelarii de soare pe nas, cu privirea undeva înainte și cam atât.

De partea cealaltă a baricadei, Irina Rimes care gesticula energic în ce-i povestea tipului câte-n lună și-n stele. Acum… bărbatul care, reamintim, nu prea seamănă cu iubitul artistei, era destul de preocupat și atunci când nu era în mașina. Pare-se, iată, că problemele sunt importante…

Altfel, Irina Rimes își încheie ziua la medic …

După ce-l lasă pe bărbat acasă, Irina Rimes își continuă ziua la medic. O… nu, nici prin cap să nu-ți treacă vreo poveste de genul Irina, bărbat, medic… Greu de crezut că ar putea exista vreo situație care, în puțină vreme, să se încheie cu scutece. Să nu uităm că artista a suferit la începutul acestui an o intervenție chirurgicală destul de urâtă.

Bruneta a fost internată de urgență, în Ajun de An Nou, după ce abia dacă se mai putea ține pe picioare. Diagnosticată cu hemoragie internă, cauza fiind de natură ginecologică, Rimes a fost operată imediat.

La câteva ore după operație, artista a postat pe contul său de Facebook povestea dramei petrecute între ani.

Publicat: 24 Jun. 2020, 22:51 Vedete
Pe aceeași temă