Suferință fără margini pentru o vedetă PRO TV. A fost trădată în cel mai cumplit mod

Publicat: 14 Dec. 2019, 09:46 Vedete

Irina Rimes a trăit cele mai cumplite clipe din viața ei în urmă cu doar câțiva ani. Artista vorbește rar despre acest subiect care i-a lăsat urme adânci în suflet.

Irina Rimes a trecut prin clipe grele în momentul în care a aflat că a fost înşelată de partenerul său cu o rusoaică din Chişinău, pe nume Nica. Atunci când a aflat de idila fostului soț, vedeta a suferit enorm, potrivit cancan.ro.

Cum s-au cunoscut cei doi

Se pare că Andi Bănică și amanta, o contabilă rusoaică, s-au cunoscut în ianuarie 2017. El și femeia și-au început povestea de iubire și toate au mers bine până când amanta a rămas însărcinată. Atunci, bărbatul a pus punct relației, spunându-i că nu o iubește și că nu și dorește un copil.

La scurt timp după acest moment, amanta a fost implicată într-un accident și a pierdut sarcina.

După ce a aflat de incident, Andi Bănică a decis să reia relația, provocând și divorțul de Irina Rimes, care nu a mai suportat situația.

Se pare că lucrurile nu au mers tocmai așa cum Nica se aștepta, iar povestea dintre cei doi a fost din nou pusă la încercare. Femeia a rămas însărcinată pentru a doua oară, iar de această dată cu gemeni.

Istoria s-a repetat, iar Andi Bănică a decis să o părăsească din nou pe rusoaică.

„La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi. A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut”, a declarat o sursă apropiată a celor doi, la acel moment.

Publicat: 14 Dec. 2019, 09:46 Vedete
Pe aceeași temă