Declaratii incredibile ale lui Cezar Ouatu dupa X Factor UK: „Daca nu as fi ingrijit batrani in Italia pentru a ma intretine in facultate, nu cred ca as fi ajuns unde sunt astazi”

Publicat: 25 Sep. 2018, 14:29 Vedete

Dupa participarea la X Factor UK, unde a ridicat in picioare atat membrii juriului, cat si spectatorii, Cezar Ouatu a facut declaratii inedite despre mai multe aspecte din viata sa.

Contactat de Adevarul.ro, contratenorul a spus motivele pentru care a a participat la X Factor UK si de ce s-a prezentat drept romano-italian, fapt care a starnit o adevarata revolta in Romania.

„Nu mi-a fost ruşine vreodată că sunt român. Asta o spun în gura mare. Dar eu nu m-am dus acolo să reprezint neapărat România, m-am dus să mă reprezint pe mine ca artist şi «să joc în altă ligă a industriei muzicale».

Trebuie să recunosc, şi aş fi ipocrit să nu spun chestia asta, că m-am născut în România, am avut copilăria mea în România, dar din punct de vedere artistic, şi mulţi români nu ştiu treaba asta, eu am început în Italia.

Am şi cetăţenie italiană, dar nu asta e relevant, ci faptul că debutul, şcoala de canto şi tot ce a însemnat «cântăreţul Cezar Ouatu» au fost în Italia. Lumea şi publicul larg mă ştie de acum cinci ani, când am reprezentat România la Eurovision.

Detalii incredibile ale lui Cezar Ouatu dupa X Factor UK:

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Sep. 2018, 14:29 Vedete
Pe aceeași temă