Imagini fierbinți de la ”Ferma”. Anda Adam și Cezar Ouatu, în cadă

Publicat: 23 Sep. 2020, 10:12 Vedete

Imagini super hot de la ”Ferma”! Frumoasa cântăreață Anda Adam s-a afișat în costum de baie în cadă, în prezența lui Cezar Ouatu, fiind nevoiți să își facă duș împreună.

Cei doi, totuși, norocoși, căci au avut ocazia să se spele înauntru, spre deosebire de Anna Lesko și George Piștereanu sau Ana Maria Ababei și Andrei Stoica, care au fost nevoiți să se spele la dușuri improvizate de afară, arată Cancan. Totuși, spre deliciul tuturor, Anda Adam s-a lăsat filmată îmbrăcată într-un costum de baie foarte sexy. Cântăreața nu este la un prim astfel de gest, căci ultima oară era în compania Alinei Pușcău, când trebuia să se spele una pe alta, după ce au încălzit apa pe aragaz.

Anda Adam și Cezar Ouatu

Cezar Ouatu, luat la rost de Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu i-a vizitat pe concurenți pentru a verifica dacă toată lumea și-a îndeplinit sarcinile, dar și pentru a atrage atenția unuia dintre ei din cauza comportamentului pe care l-a avut. Cel luat în vizor de această dată de Mihaela Rădulescu a fost Cezar Ouatu. Acesta a trișat în timpul unei probe, dar mai mult a încercat să ascundă adevărul, povestind ce s-a întâmplat într-un mod total greșit.

Într-o probă la care a participat alături de Elena Chiriac, Cezar a fost deranjat de felul în care a decurs aceasta și a prezentat colegilor din fermă o altă variantă. Prezentatoarea show-ului a văzut declarațiile făcute de Cezar Ouatu și l-a certat pentru atitudinea sa de față cu ceilalți colegi.

“Știi bine la ce mă refer. Ai umplut casa de o poveste care nu are legătură cu realitatea!”, i-a explicat Mihaela Rădulescu.

“Noi nu apărem în fața publicului cu o poveste măsluită pe undeva, care să iasă ăia și ceilalți. Ieri i-am propus domnului Ouatu să ne uităm pe filmare și să analizăm. Am fost refuzați vehement, chiar agresiv verbal. Nu vreau să mai aud asta cu jur pe Dumnezeu, că este o blasfemie. Vorbești cu Mihaela Rădulescu. Eu sunt destul de umană. Tu nu ai înțeles când scriam la tine să nu mai iei noroiul de jos?”, i-a spus nervoasă Mihaela Rădulescu.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Cancan

Publicat: 23 Sep. 2020, 10:12 Vedete
Pe aceeași temă