Scandal între Cezar Ouatu și fosta logodnică! Ce acuzații îi aruncă artistul: ”În această relație am oferit foarte mult și am primit la fel de puțin”

Publicat: 04 Dec. 2019, 09:47 Vedete

Cear Ouatu și Andreea Vilău au avut o relație cu foarte multe năbădăi până când au decis să se despartă definitiv, iar fiecare și-a refăcut viața alături de altcineva! 

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit, deși aveau planuri serioase de familie, precum nuntă și copil. După ce în urmă cu doar câteva luni, cei doi au decis să își mai dea o șansă, iată că în cele din urmă fiecare a luat-o pe drumul lui.
Ouatu a declarat, în emisiunea Xtra Night Show, că-și dorește ca fosta sa logodnică să aibă parte de iubire și protecție, menționând că a încercat să îi retrimită inelul de logodnă – ca simbol al unei prietenii sincere -, însă Andrea nu a oferit niciun răspuns. Însă Cezar transmite și un mesaj dur către fosta logodnică. Spune că a oferit ”foarte” mult în timpul relației cu aceasta, însă a primit înapoi ”la fel de puțin”.

„Andreea și-a refăcut viața, ca să spunem așa… Îi doresc doar să fie extrem de iubită și de protejată. Eu am făcut un gest foarte frumos de Sfântul Andrei. I-am trimis un buchet de flori și i-am retrimis înapoi inelul de logodnă pe care ea mi l-a dat înapoi”, a povestit Cezar Ouatu în timpul emisiunii Xtra Night Show. „N-a răspuns în niciun fel. În momentul de față, nu-mi mai doresc nimic legat de fosta mea relație pentru că au fost foarte multe la mijloc. Eu pot doar să spun în această relație am oferit foarte mult și am primit la fel de puțin”, a mai spus Cezar Ouatu.

Publicat: 04 Dec. 2019, 09:47 Vedete
Pe aceeași temă