Durere fără margini pentru Cezar Ouatu. Fratele său a murit

Publicat: 14 Dec. 2020, 08:32 Vedete
Durere fără margini pentru Cezar Ouatu. Fratele său a murit

Cezar Ouatu a mai pierdut un membru al familiei, după ce tatăl său a decedat în luna mai  a anulu 2010. Artistul a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că fratele său a decedat.

Cezar Ouatu a făcut tristul anunț în mediul online, dezvăluind că fratele său a decedat și că va fi înmormântat cu onoruri militare.

Fratele lui Cezar Ouatu a murit

„O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi langă tatăl meu! Prea devreme, iubirea mea! Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu! Tăticul nostru te așteaptă sus! Sunt trist rău. Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit, Ouatu Theodor va fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești!”, a scris Cezar Ouatu, duminică, 13 decembrie, pe pagina de Facebook.

Artistul nu a oferit însă mai multe detalii despre împrejurările în care fratele său a murit.

În urmă cu peste 10 ani, artistul a trecut prin tragedia morții tatălui său. Pe 21 mai 2010, Florin Ouatu, unul dintre cei mai mari flautiști ai României, a decedat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, în timpul unui spectacol, în urma unui atac de cord. La acel moment, Cezar Ouatu susținea un concert în Germania.

Sursa foto: Cezar Ouatu Facebook

Publicat: 14 Dec. 2020, 08:32 Vedete
Pe aceeași temă