”The Voice” și-a scos noua iubită în oraș, dar nu a mai avut răbdare până acasă! Și-a pipăit non-stop partenera erotică

Publicat: 04 Jun. 2020, 22:56 Vedete

Ai! Ai! Ai! Cum s-a dat liber la terase, cum au început să se afișeze poveștile de dragoste. Multe vechi, dar și câteva noi, de-ți lasă gura apă! 

Cezat Ouatu a prins din nou cea mai înaltă notă! Cuceritor de la minus la infinit, contratenorul ploieștean „atacă” domnițele ușor și… pe la spate. Nu o spunem noi, ne-o arată fotografiile.

Îmbrăcat lejer, cu pieptul la vedere ca un adevărat macho, artistul nu a putut să-și țină deoparte mâinile de pe cea care, cel mai probabil, îi este nouă iubită. Vibe-ul dintre cei doi „traduce” un amor adolescentin, perfect la început. Zâmbete până la urechi, pipăieli grăbite, săruturi „furate” și îmbrățișări pasionale.
Spune-mi și tu, uitându-te la fotografii, nu ți se pare că „The Voice” nu mai are răbdare până acasă? Și-a pipăit non-stop partenera erotică.

Cezar Ouatu, un bărbat care jonglează între femei trofeu!

Acum, afirmația de mai sus nu trebuie să jignească pe nimeni. Să fii frumoasă, apreciată și râvnită nu este un păcat. De acord, în această privință, suntem și cu artistul căruia îi place să bifeze astfel de relații.

Prima a fost Angela Gheorghiu… Doamna – cu D mare – Angela Gheorghiu, așa cum îi place lui să spună. O relație despre care nu s-a pomenit foarte mult, dar s-a subînțeles. Beneficii de ambele părți, și profesional și emoțional… o situație win-win.

„Cred că a fost extrem de vizibil pentru toată lumea ceea ce s-a întâmplat între mine şi doamna Angela Gheorghiu. De ce m-aş feri? A fost o relaţie frumoasă de dragoste. Pentru mine este o doamnă cu D mare. Da, am avut o relaţie frumoasă, atât profesională, cât şi sentimentală, împărtăşită. Cred că pentru mine a fost o lecţie importantă în viaţa mea să fiu în preajma ei”, declara Cezar Ouatu.

Cezar Ouatu joacă la dublu

Lecție importantă și deschizătoare de drumuri dacă ne gândim că în perioada ei, artistul a cam jucat la dublu… la dublu și cu fosta iubită. Pe de altă parte, însă, Cezar Ouatu a declarat la un moment dat că lui îi place să trăiască… „Eu am fost un fluture până acum şi mi-a plăcut să-mi trăiesc viaţa la maximum, fără să fi fost vreun crai de Bucureşti. Am avut relaţii de lungă durată, dar, ca fiecare om, am mai şi greşit. Poate am înşelat aşteptările anumitor persoane”.

După relația cu Angela Gheorghiu artistul s-a iubit 5 ani cu Andreea Petria, stewardeza despre care apropiații lui spuneau că s-a văzut în același timp în care se iubea cu vestita soprană. Nu uităm și că datorită Angelei Gheorghiu, Cezar Ouatu a devenit „The Voice”.

„Toţi greşim, nu suntem perfecţi. Andreea a trecut peste, dar eu am fost cel care a insistat şi mi-am dorit din plin relaţia, am cerut-o în căsătorie!”

Fluturaș a fost și în relația cu Andreea Vilău, minunata femeie pe care a fost cât pe ce să o ia de nevastă. Ba, mai mult, visa chiar să facă și copii cu ea. Din păcate, s-au despărțit… Prima dată, din cauza lui pentru că a înșelat-o. Apoi, pentru că așa a vrut el, iar dacă mă întrebi de motive, îl las pe el să-ți spună: „Am dreptul să fiu fericit şi cu asta am spus tot ceea ce însemn eu în momentul de faţă din punct de vedere sufletesc. Toţi greşim, nu suntem perfecţi. Andreea a trecut peste, dar eu am fost cel care a insistat şi mi-am dorit din plin relaţia, am cerut-o în căsătorie. Nu a funcţionat, nu am avut un schimb afectiv pe care mi l-aş fi dorit. Femeia trebuie să aibă grijă de bărbatul ei. Eu sunt stimulat de un ceai la final de zi, ceea ce nu s-a întâmplat”, a declarat Cezar la scurt timp de la aflarea veștii despărțirii.

Simona Iacob, însă, a venit repede din urmă fără să-i lase artistului timp să sufere după nuntă și copii. „Am simţit la Simona acea afecţiune foarte rapidă, deloc falsă.”. Deloc falsă, însă extrem de intensă și amețitor de scurtă. Relația dintre ei a durat fix și exact doar câteva luni.

„Mi-a plăcut să trăiesc viața la maximum”, spunea artistul acum ceva timp.

Să vedem de data aceasta cât îi va lua să reînceapă să-și trăiască viața din plin.

Publicat: 04 Jun. 2020, 22:56 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă