Despărțiri fără număr în Antene! Cine și-a spus adio pe final de an

Publicat: 08 dec. 2022, 12:13 Autor: Camelia Vedete

Despărțiri fără număr în Antene! Două dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc s-au destrămat! Prezentatoarea TV Natalia Mateuț și DJ-ul Mahony au hotărât să meargă pe drumuri diferite. La fel Cătălin Cazacu și Ramona Olaru.

Pentru Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-ar fi crezut că urmează să bată clopotele de nuntă. E cert, de-a lungul relației au avut parte de nenumărate împăcări și despărțiri, însă el în vară și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie.

Despărțiri fără număr în Antene!

Acum, sursele CANCAN.RO informează că drumurile lor s-ar fi despărțit. Nici măcar nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Iar mai mult decât atât, Cătălin Cazacu nu i-a făcut nici măcar o urare publică Ramonei. Căci ieri și-a sărbătorit ziua de nume.

Pe sfârșit de an, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-ar fi spus „adio”, însă e foarte probabil ca situația să se schimbe la 180 de grade. Căci ei doi s-au întors de fiecare dată unul în brațele celuilalt după o separare care părea definitivă.

Natalia și Mahony parcă i-au urmat pe Cazacu și Ramona

Cătălin Cazacu ar fi fost urmat îndeaproape de Natalia Mateuț. Cea pentru care Ramona Olaru, în vară, după ce a terminat filmările la Neatza, s-a postat în Saturn, acolo unde se filma emisiunea la care cei doi sunt prezentatori. Iar oamenii de pe platou susțineau că Ramona era prezentă în fiecare dimineață pe plajă, la ora emisiunii. Și părea că blondina nu era confortabilă cu colaborarea dintre Cazacu și Mateuț, dar nu prea avea ce să comenteze. Mai multe detalii AICI.

Ramona Olaru are probleme mari cu gelozia

S-au dus vremurile când Cătălin Cazacu era considerat un Don Juan de Centru Vechi. Ajutat de aparițiile TV, dar și de titulatura de motociclist profesionist, acestuia i-a plăcut statutul de gagicar și a profitat din plin de el. Până a dat de Ramona Olaru, actuala sa iubită! Acum, omul nu mai mișcă în front! Sursele CANCAN.RO dezvăluie că Ramona l-a disciplinat total pe Cătălin, care este supervizat în permanență de aproape.

Într-un timp record, Ramona a reușit să transforme nopțile pline de băutură și gagici, alături de Giani Kiriță, Mihai Mitoșeru sau Dan Bittman, în istorie!

Acum Cazacu e numai în vacanță cu iubita la prietenii ei și tot așa. În ciuda faptului că a fost pus cu botul pe labe, blonda de la Antene este conștientă că lupul își schimbă blana, dar năravul ba.

Așa că, imediat ce a scăpat de filmări, fosta iubită a lui Cuza (alt gagicar în pantaloni scurți și bretele 😂😂😂😂) s-a postat de gardă în stațiunea Saturn, acolo unde Antena Stars filmează emisiunea prezentată de Cazacu și Natalia Mateuț. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ramona Olaru, detalii despre despărțirea de Cătălin Cazacu

„Habar n-am. Jur că nu am habar. Momentan nu știu deloc ce face…Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de ceva timp. Două săptămâni sau mai mult. Nu o să fac un anunț sau ceva de genul, dar e bine așa momentan. Nu știu ce face, habar n-am ce face. Am altă treabă în acest moment în viața mea și mă ocup de mine”, a povestit Ramona Olaru, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

În plus, vedeta a mărturisit că nu s-a pus problema de a-și duce toate lucrurile în casa lui Cătălin Cazacu, spunând astfel că nu s-a mutat niciodată la el. Ramona Olaru a mai spus că are alte planuri în această perioadă, căci asistenta TV urmează să plece în vacanță.

„Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel. Suntem toți oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Eu locuiam în casa lui, dar în mare parte lucrurile sunt la mine. Nu mi le-am mutat niciodată la el”, a mai spus asistenta TV.

Publicat: 08 dec. 2022, 12:13 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă