Descoperire socanta in stomacul unei tinere de 22 de ani. Medicii au fost uluiti de ce locuia acolo

Publicat: 20 Aug. 2018, 15:29 Life

O tanara de 22 de ani din India a reusit sa uimeasca lumea medicilor cu problema ei.

Descoperire socanta in stomacul unei tinere de 22 de ani. Medicii au fost uluiti de ce locuia acoloInterventia chirurgicala a durat cinci ore, timp în care echipa de medici i-au extras 150 de viermi intestinali vii. Medicii au fost uluiti de acest caz! Unii viermi aveau chiar şi 25 de centimetri lungime.

Dr. Anand Prakash Tiwari, un medic care a participat la operaţie a dezvăluit că „ouăle viermilor au intrat probabil prin gură. Se poate din cauza lipsei de igienă în şi în jurul zonei în care pacientul trăieşte”.

Descoperire socanta in stomacul unei tinere de 22 de ani. Medicii au fost uluiti de ce locuia acoloViermii parazitari sunt o problemă în mediile insalubre, cum este si India. Acest caz este şocant prin numărul incredibil de 150 de viermi la un singur om. Din fericire, tanara de 22 de ani si-a revenit la o saptamana de la operatie. Acum poate manca si merge la toaleta, normal.

Doctorii nu au ajuns la o concluzie cu privire la specia de viermi care au infestat femeia. Acestia banuiesc ca este vorba de o specie de Nematode, cunoscuţi şi ca viermi cilindrici, informeaza descopera.ro.

« Pagina anterioară

Publicat: 20 Aug. 2018, 15:29 Life
Pe aceeași temă