Demi Rose si-a aratat formele apetisante intr-un costum minuscul de latex

Publicat: 10 Oct. 2018, 13:00 Vedete

Nu se sfieste niciodata in a-si arata formele generoase. Astfel ca Demi Rose si-a scos vechile trucuri la iveala printr-o serie de poze incintante postate pe Instagram.

Modelul, in varsta de 23 de ani, si-a pus trupul fenomenal intr-un costum minuscul de latex, reprezentand o pisica, la care a adaugat o pereche de manusi, evident din latex.

Focoasa bruneta si-a completat look-ul cu o pereche de ghete negre lucioase iar paul si l-a aranjat in bucle lejere. In descrierea pozelor a scris: „Binecuvantati sunt cei care vad lucruri frumoase in locuri umile, in timp ce alti oameni nu vad nimic.”

Demi Rose si-a aratat formele apetisante intr-un costum minuscul de latex

Cu o zi in urma, Demi si-a afisat formele pentru are multe femei ar sacrifica orice intr-un costum de baie minuscul, care abia i-a acoperit partile intime, in timp ce se relaxa in Ibiza.

Frumoas abruneta nu prea a lasat nimic imaginatiei in poza cu costumul de baie, in timp ce poza senzual in fata aparatului foto, aratandu-si trupul bine sculptat.

In spatele ei putem vedea o superba piscina si un peisaj de vis, ce-ti taie respiratia. Putem doar presupune ca Demi are o vacanta de milioane si face tot ce este posibil pentru a se relaxa.

Publicat: 10 Oct. 2018, 13:00 Vedete
Pe aceeași temă