Kim Kardashian, aparitie de INFARCT! Si-a lasat sanii la vedere VIDEO

Publicat: 18 feb. 2019, 11:48 Autor: Simona Vedete

Kim Kardashian socheaza din nou prin ultima aparitie in care nu a lasat nimic imaginatiei.

De data aceasta, vedeta a ales sa poarta o creatie vintage Thierry Mugler din 1998, care i-a lasat sanii aproape complet descoperiti, iar fotografii nu au ratat niciun unghi.

Vedeta in varsta de 38 de ani a riscat mult prin aceasta tinuta, fiind in pericol ca in orice moment sa se vada ceea ce n-ar trebui la cea de-a cincea editie a Annual Hollywood Beauty Awards.

Rochia putin spus indrazneata a avut si un slit extrem de adanc si era foarte mulata pe corp, incat Kim s-a miscat cu dificultate. In pcioare a avut o pereche de sandale transparente, care se pare ca au fost facute chiar de sotul ei.

Kim a avut un machiaj relativ natural, realizat de Mary Phillips, accentul fiind pus categoric pe rochie, care a atras toate privirile, iar parul l-a avut prins intr-un coc perfect, realizat de Chris Appleton, care a fost si el prezent la eveniment.

Kim Kardashian, aparitie de INFARCT

Kim Kardashian, aparitie de INFARCT

Singurele accesorii au fost un fel de catuse la maini, avadn acelasi modle cu cel al rochiei, bijuteriile lipsind cu desavarsire, pentru ca nimeni sa nu-si poata lua ochii de pe creatia Thierry Mugler.

Appleton, care a fost nominalizat pentru premiul Lori McCoy-Bell Hairstyling, s-a imbracat intr-un costum clasic negru, cu o camasa alba si papion negru, acesta insotind-o pe Kim la eveniment.

Sotul lui Kim, Kanye West, nu a aparut la eveniment, iar cel mai probabil a stat acasa pentru a avea grija de copii, potrivit DailyMail.

Publicat: 18 feb. 2019, 11:48 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă