Bianca Dragusanu, indragostita? Totul despre noua relatie cu Alex Bodi

Publicat: 09 oct. 2018, 16:27 Autor: Simona News 3

Se pare ca Bianca Dragusanu este din nou pe culmile iubirii. Frumoasa vedeta a fost vazuta tot MAi des in compania lui Alex Bodi, si chiar au aparut poze cu cei doi.

Aparent, gesturile de tandrete dintre cei doi au fost extrem de vibizile si au reusit sa-i dea de gol. Bianca si Alex pare ca petrec tot mai mult timp impreuna iar dovezile au inceput sa apara.

Se pare ca cei doi si-au petrecut seara unul in compania celuilalt in clubul Nuba, sambata seara. Cei doi nu s-au ascuns nicio secunda, Bianca chiar a postat mai multe filmulete cu Alex pe contul ei de Instagram, care au disparut dupa 24 de ore.

In plus, Alex s-a pozat chiar in complexul in care locuieste frumoasa vedeta, si nu numai atat..se pare ca si in masina alaturi de ea.

Bianca Dragusanu, indragostita?

Totul despre noua relatie cu Alex Bodi

Bianca Dragusanu, indragostita?

Bianca a trebuie sa lamureasca o situatie care pare sa scape de sub control, aceasta fiind acuzata ca transmite mesaje fostului ei iubit, Tristan Tate.

„Nu este adevărat. Nimic din ce se întamplă în prezentul meu nu are legătură cu trecutul. Ce legătură are cu trecutul faptul că eu primesc flori și sunt răsfățată (n.r. presupusul iubit chinez). Mă admiră , e un fan de-al meu. Chiar asearî am ieșit cu un grup de prieteni și mi-a spus cât de mult mă admiră.

E fascinat de lumea asta media și de mine, dar știe că nu are loc. Există cineva care mă răsfață pentru că merit și pentru că așa simte, nu pentru că trebuie săspus Bianca Dragusanu pentru Spynews.ro.

Publicat: 09 oct. 2018, 16:27 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×