Bianca Dragusanu adora sexul: „Viata sexuala trebuie sa fie implinita. Barbatilor le place sexul mult”

Publicat: 01 oct. 2018, 13:59 Autor: D. C. News 3

Vedeta tv a marturisit, in nenumarate randuri, ca adora sa se simta bine in asternuturi.

Bianca Dragusanu adora sexul si le sfatuieste pe femei sa aiba grija de iubitii lor. In trecut, vedeta tv a mai recunoscut ca ii place foarte mult sa faca dragoste. Unul din iubitii pe care ii lauda constant la pat a fost Adi Cristea, celebrul ‘Print’. Bianca Dragusanu sustine ca, pentru a avea o relatie fericita, trebuie sa ai grija de atmosfera din dormitor.

„Relatia asta e ca o shaorma cu de toate, chiar asa si este. Din ce este facuta o shaorma asa si relatiile. Carnea reprezinta ingredientul princial, adica pasiunea, chiar si psihologii spun ca relatia intima este barometrul relatiei de cuplu, daca in dormitor este bine, orice problema se poate remedia. Este foarte important.

Daca nu ai carne in shaorma nu ai nimic. Mai avem cartofii prajiti. Carbohidratii astia se depun si lasa si urme, ba o celulilta, ba un colacel, sunt atasamentul si recunostinţa. Muraturile sunt sosetele aruncate prin casa, vasele nespalate de iubit, sau paharul pe care il lasa iubi peste tot. Sosul de usturoi reprezinta toleranta. Daca nu ai iubirea care sa tina una legata de alta, ca lipia, e degeaba”, a spus Bianca acum ceva timp.

„Viata sexuala trebuie sa fie implinita. Barbatilor le place sexul mult, iar un barbat fara sex e ca un leu in cusca. Deci, fetelor, niciodata sa nu neglijati acest aspect. Sexul inseamna 90% intr-o relatie”, a mai declarat vedeta, citata de wowbiz.ro.

Publicat: 01 oct. 2018, 13:59 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă