Declaratie SOC a Lorenei Balaci: „Singura certitudine a vietii este moartea! Cand o sa mor, vreau sa mor ca tata”!

Publicat: 26 oct. 2018, 11:32 Autor: Simona News 3

Lorena Balaci trece si acum prin clipe groaznice, trecand doar cateva zile de la moartea tatal lui, regretatul fotbalist Ilie Balaci.

Intr-un interviu acordat pentru Libertatea, Lorena a spus cum se simte dupa aceasta tragedie, si mai presus, o acuza pe Sorina Pintea, ministrul sanatatii.

„Știi cum este să primești mesaje de condoleanțe, iar tu să trăiești cu speranța că tatăl tău poate fi salvat? Pe drumul de la București la Craiova, eu speram că ne vom întoarce în Capitală, la spital, după ce va fi stabilizat, dar telefoanele care sunau îmi ziceau altceva”, și-a început Lorena confesiunea.

„Eu știu că, dacă ești resuscitat vreme 30 de minute, inima îți este terminată! Tata a fost resuscitat aproape două ore. Deci, despre ce să mai vorbim? A murit de infarct! După părerea mea, și-a încheiat misiunea pe Pământ! Așa văd eu lucrurile…

„Singura certitudine a vietii este moartea! Cand o sa mor, vreau sa mor ca tata”!

Declaratie SOC a Lorenei Balaci:

Dacă ar fi fost ceva în neregulă, aș fi fost prima care ar fi urlat! Nu credeți? Dar, așa, doar ca să căutăm vinovați… Singura certitudine a vieții este moartea! Vă fac o mărturirise: „Când o să mor, vreau să mor ca tata”! O moarte frumoasă, fără suferință.”

Apoi si-a spus pararea cu privire la Sorin Pintea, ministrul sanatatii, conform gsp.ro.

„Nu mă faceți să vorbesc aiurea, că-mi vin toate cuvintele urâte! Doamne, ce prostii a putut spune doamna aceasta! Noi, familia, n-am cerut nicio anchetă. Dacă i-aș întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aș strânge în brațe și le-aș mulțumi. Au făcut tot ce s-a putut.

Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-și facă reclamă, să se spună că muncește. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că știe cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie” a declarat aceasta.

Publicat: 26 oct. 2018, 11:32 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă