Filme horror pe care trebuie sa le vezi de Halloween VIDEO

Publicat: 25 oct. 2018, 20:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Filme horror pe care trebuie sa le vezi de Halloween VIDEO

Mai sunt cateva zile pana la celebra sarbatoare americana care castiga tot mai multi fani in Romania.

Si este perioada in care toata lumea se indreapta spre horror. Daca nu esti adeptul costumelor pentru cele mai tari petreceri de Halloween 2018, în București, atunci iti recomandam cateva filme horror pe care trebuie sa le vezi de Halloween.

Filme horror Halloween 2018 in cinema

Halloween 2018


A debutat in forta in box-office-ul nord american. A incasat 77,5 milioane de dolari in primul weekend de la lansare. S-a situat pe locul doi dupa filmul Venom. ”Halloween” a avut însă un buget mult mai mic (10 milioane de dolari) decat ”Venom”, care l-a avut de zece ori mai mare. ”Halloween” este un sequel al peliculei cu acelaşi nume din 1978. Marchează întoarcerea ucigaşului mascat Michael Myers, care o bântuie pe Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), singura supravieţuitoare a unei nopţi de teroare din filmul de acum 40 de ani.

Filme horror Halloween 2018 pe Netflix


The Ring – O jurnalista urmareste un clip in care e informata ca va muri in 7 zile de la vizionarea lui. Oare va reusi sa afle cine l-a realizat, inainte sa moara?!

The Shining – Jack Torrance innebuneste. Acesta incepe sa isi terorizeze familia compusa din sotie si un singur fiu. Acesta locuieste intr-un hotel pustiu si sinistru in afara sezonului.

Friday the 13th – Un remake dupa filmul clasic deja celebru. Un grup de adolescenți aflat în tabără stârnește ura lui Jason Voorhees. Este vorba de un ucigaș obsedat care își acoperă fața cu o mască. Oare va reusi cineva sa scape?!

Filme horror pe care trebuie sa le vezi de Halloween VIDEOHannibal – In continuarea filmului „Tacerea mieilor”, filmul acesta vine cu o provocare. Singura victima vie a lui Hannibal incearca sa il scoata din ascunzatoare pe ucigas si sa il pedepseasca pentru faptele sale.

The Witch – Niste pelerini care traiesc la marginea unei paduri stravechi din Noua Anglie cred ca familia lui a fost blestemata de vrajitoare. Asa ca devin din ce in ce mai paranoici si lucrurile scapa de sub control…

I Am the Pretty Thing That Lives in the House – O asistenta speriata locuieste intr-o casa plina cu secrete. Aceasta ingrijeste o scriitoare de romane horror care se afla in suferinta. Si de aici, totul ia o turnura macabra.

Veronica – În 1991 în Madrid, o adolescentă suspectează că o forță malefică a pătruns în apartamentul în care locuiește. Si totul dupa ce participa la o sedinta de spiritism…

Scream Season 1 – Este un serial nou marca Netflix. Scream este continuarea celebrei francize horror. Un incident de agresiune pe Internet, din Lakewood, duce la o crimă care invocă un trecut sumbru.

Saw VI – Agentul Strahm a murit de mult. Detectivul Hoffman a primit cumplita moștenire a lui Jigsaw, dar agentul FBI Erickson i-a luat deja urma.

Sursa: glamour.ro

Publicat: 25 oct. 2018, 20:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă