Declarația șocantă a unui oficial din fotbal! ”După coronavirus, vom merge toți la psihiatrie!”

Publicat: 01 Apr. 2020, 12:17 News
Declarația șocantă a unui oficial din fotbal! ”După coronavirus, vom merge toți la psihiatrie!”

La 74 de ani, Mircea Lucescu a vorbit cu jurnaliștii despre cum își petrece timpul în izolare, dar și despre viitorul fotbalului. Pandemia de coronavirus a afectat din plin cel mai popular sport din lume, deoarece toate competițiile importante au fost amânate.

„Stau în casă, citesc ziarele, îmi organizez lucrurile și vorbesc cu fiul meu Răzvan, care a rămas la Riad. Lumea nu e obișnuită să stea în casă. Astăzi, menținem contactele la telefon, discutând, argumentând lucruri. Altfel, chiar am înnebuni. După virus, vom merge toți la psihiatrie”, a spus Mircea Lucescu, pentru tuttomercatoweb.

Trebuie să-și micșoreze salariile. În fotbal, cel mai rușinos lucru e falimentul, iar dacă ei își iubesc clubul trebuie neapărat să facă totul pentru a-l salva și a evita o asemenea rușine. Renunțând astăzi, vom salva ziua de mâine”, a mai declarat „Il Luce”, identificând o posibilă soluție pentru ca fotbalul să nu intre în faliment.

Pe viitor, Mircea Lucescu ar putea să preia Besiktas, în măsura în care fotbalul se va „dezmorți” după pandemia de coronavirus.

Publicat: 01 Apr. 2020, 12:17 News
Tags:
Pe aceeași temă