Declarația care spulberă toate teoriile! Cine ar fi inventat, de fapt, coronavirusul

Publicat: 09 Apr. 2020, 13:56 News

Un medic pneumolog și specialos în Igienă și Medicina Mediului din Germania, Wolfgang Wodarg, a scandalizat, într-un fel, opinia publică, după ce a prezentat o teorie despre proveniența virusului.

Cunoscutul medic mai ridică un semn de întrebare în privința apariției Covid-19, astfel că pe internet există deja numeroase teorii ale conspirației. Bărbatul susține că virusul a fost inventat de virusologi chinezi, iar Guverul din China ”aflând” acest lucru, s-ar fi implicat imediat și în situația altor țări, devenind încet, încet ”un soi de afacere”, arată Cancan.

„Aș vrea să vă spun ceva despre epidemia de coronavirus despre care se vorbește că o avem chiar acum. Mai întâi m-a gândit că această campanie de influențare se va sfârși, dar s-a amplificat atât de mult încât trebuie s-o analizăm un pic. Se pare că virusologii au inventat ceva foarte spectaculos și că au reușit să impresioneze cu această invenție până și guvernul chinez. Iar guvernul chinez i-a dat o mare amploare, iar întreaga afacere a devenit, brusc, foarte importantă din punct de vedere politic, depășind cu mult sfera virusologiei”, consideră specialistul.

”În fiecare an în lume apar noi feluri de viruși, pentru că virușii trebuie să se transforme. Dacă aceeași viruși ar reveni anul următor, sistemul nostru imunitar i-ar recunoaște și nu ne-ar putea să ne îmbolnăvească și să se înmulțească. Așa că în mod regulat ei trebuie să se schimbe câte puțin și ăsta e motivul pentru care avem noi variante ale acestor viruși în fiecare an. Există aproximativ 100 de feluri de viruși care se schimbă constant. Până acum, nu ne-a păsat care virus a provocat această gripă, sau boală, sau cum vreți s-o numiți. Însă timp de mai mulți ani au fost întreprinse cercetări la Glasgow. Acolo au încercat să folosească testele disponibile – asta înseamnă că ei n-au testat toate cele 100 de feluri de viruși, ci numai cei pentru care aveau teste disponibile. Așa că au verificat poate opt sau 10 viruși și coronavirușii au fost mereu printre cei testați”, a explicat medicul.

Publicat: 09 Apr. 2020, 13:56 News
Pe aceeași temă