De ce se plimbă pisicile printre picioarele oamenilor?

Publicat: 09 dec. 2019, 15:32 Autor: Elena Life
De ce se plimbă pisicile printre picioarele oamenilor?

Pisicile se plimbă printre picioarele oamenilor, încolăcindu-se şi torcând. Tu ştii care este motivul pentru care fac acest lucru?

Se pare că pisicile au o putere… magică, prin care încearcă să își protejeze stăpânul și casa în care locuiesc. Se spune că acela care gonește pisica în momentul în care se plimbă printre picioarele sale, își gonește și norocul.

Pisicile au capacitatea de a proteja locul în care trăiesc, de energii negative, deoarece ele se hrănesc cu energia negativă și eliberează energie pozitivă.

Dacă o pisică se așază pe lângă tine și începe să toarcă, nu o alunga! Ea a depistat că suferi de o afecțiune și încearcă să te vindece de ea.

De asemenea, dacă pisica simte că într-un anumit spațiu există un spirit negativ, va face tot posibilul să îl gonească, scrie realitatea.net.

Şi culorile pisicilor sunt importante: Pisica neagră, elimină energia negativă din casă. Cea roșcată, îți va aduce bani și bunăstare. Pisica gri, aduce noroc. Pisica albă te poate vindeca, în timp ce pisica în mai multe culori aduce noroc, armonie, prietenie și înțelepciune.

Publicat: 09 dec. 2019, 15:32 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă