Cum și-a revenit Dana Săvuică după operația la coloană: “Nu fac excese și nu mă răsfăț prea mult!”

Publicat: 28 apr. 2022, 19:34 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dana Săvuică se recuperează frumos după operația suferită anul trecut la coloană. Dacă mai are sau nu restricții din partea medicilor, vedeta cu cele mai frumoase picioare din showbiz ne-a dezvăluit ce îi face bine acum și cum se menține în formă!

Dana Săvuică arată ireproșabil la cei 52 de ani. Are o alimentație atent supravegheată, nu face excese și s-a apucat din nou de înot, la recomandarea medicilor, după intervenția suferită la coloană. Dacă nu ar fi recurs la operație era la un pas să îi paralizeze piciorul, mai ales că medicii i-au descoperit și o hernie de disc nu tocmai ok, la ultimele vertebre. Vedeta se reface frumos și este foarte ascultătoare în ceea ce privește recuperarea.

”Trebuie să fiu atentă la orice mișcare”

Am făcut o pledoarie înotului, ca un sport care îți oferă organismului sănătate deplină și bineînțeles că lumea nu a văzut decât pozele mele în costum de baie, nu s-au mai uitat la text (rade).  Mi-am revenit după operație, am făcut și recuperare medicală și mă țin bine pe picioare. Am revenit cumva la ritmul meu aproape normal.

Trebuie să fiu atentă la orice mișcare pe care o fac  și să continui cu recuperarea medicală, fac exerciții de kinetoterapie, mai merg și la fizioterapie. De aceea am și început să înot din nou, destul de mult, pentru că sunt niște exerciții foarte bune pentru coloană, pentru ligamente, mușchi….”, a povestit Dana Săvuică pentru Ciao.ro.

Are o siluetă de invidiat și nu și-o strică cu nimic pentru că știe exact ce trebuie să mănânce. Și cât, mai ales că este fost manechin. Așa că de sărbătorile pascale, Săvuică a fost mai mult decât atentă cu meniul.

De Paște nu am făcut excese și nu m-am răsfățat prea mult. Îmi place să ciocnesc un ou și să mănânc puțin drob. Deci nu aș avea de ce să nu îmi revin repede în formă”, a mărturisit frumoasa vedetă.

Dana Săvuică a jucat în filmul “Secretul lui Zorillo”

 Și pentru că este o prezență plăcută, care nu poate trece neobservată, Dana Săvuică a fost invitată să joace un rol în filmul “Secretul lui Zorillo”, realizat după o idee a actorului Alin Panc, o comedie spumoasă, prima parodie cinematografică românească a tuturor timpurilor din distribuția căreia fac parte și Laura Cosoi, Lora, Florin Busuioc, Dorian Popa, Cosmin Selesi, Vărul Săndel și multe alte nume cunoscute.

„Am avut un rolișor, o intervenție mică, dar  cu un nume pompos așa,  adică mi s-a oferit poziția de vrăjitoare! Ce puteam eu să fiu, dacă nu vrăjitoare? Dar aia bună, cu puteri magice, altfel nu aș fi acceptat rolul! (râde). A fost foarte frumos, am filmat undeva în creierii munților, la Geoagiu-Băi”, a povestit Dana Săvuică pentru Ciao.ro.

 

Publicat: 28 apr. 2022, 19:34 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă