Cel mai tare magician din lume a castigat „Got Talent” SUA! Dupa ce vezi numerele lui, o sa crezi 100% in magie! Tipul e de pe alta planeta

Publicat: 19 feb. 2019, 17:20 Autor: D. C. Vedete

Tipul asta are 27 de ani si a uimit pe toata lumea cu numerele lui de magie care nu sunt deloc asa cum eram cu totii obisnuiti sa le intelegem.

Cel mai tare magician din lume a castigat „Got Talent” in SUA! Desi toata lumea stie diferenta dintre magie si iluzionism, de data asta se pare ca tipul asta efectiv a dat o reprezentatie de magie.

Shin Lim a uimit intreaga audienta cu trucurile lui extrem de simple cu carti. Ceea ce a reusit sa faca intr-un mod atat de banal este de-a dreptul fenomenal si i-a lasat pe telespectatori cu gura cascata, motiv pentru care intreaga audienta l-a votat pe el ca fiind castigatorul editiei „America’s Got Talent: The Champions”.

Are 27 de ani, s-a nascut in canada si a fost crescut in Singapore, dar trucurile lui fascineaza intregul mapamond. Premiul cel mare al acestei editii speciale de „Got Talent” din SUA a fost de 1 milion de dolari.

Cel mai tare magician din lume a castigat „Got Talent” in SUA!

Tipul asta efectiv a reusit sa faca mai multe carti de joc sa dispara si sa apara in total alte locuri. Ultima reprezentatie pe care a avut-o chiar in finala a fost una de-a dreptul magica. Femeia care il ajuta pe scena a tinut cartea ei in dinti tot timpul, iar el a reusit fara sa o atinga sa o faca sa dispara de acolo.

Ba mai mult inca de la inceputul numarului i-a facut fetei o poza cu o carte goala, iar la final a rugat-o sa se uite in telefon sa vada ca in telefonul ei este acum aceeasi poza doar ca de data asta se vede cartea pe care ea a ales-o ulterior.

Cuvintele nu pot descrie in totalitate numele lui de magie, dar cu siguranta merita sa urmariti mai jos filmuletele cu reprezentatiile lui de la „Got Talent” USA care i-au adus marele premiu de 1 milion de dolari.

Publicat: 19 feb. 2019, 17:20 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×