David și Victoria Beckham, infectați cu noul coronavirus. „A fost un scenariu de coșmar”

Publicat: 08 Sep. 2020, 12:33 Vedete
David și Victoria Beckham, infectați cu noul coronavirus. „A fost un scenariu de coșmar”

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus la o petrecere din Los Angeles, la începutul lunii martie.

Conform Daily Mail, fotbalistul englez și soția sa au transmis mai departe virusul unor angajați ai lor, după două săptămâni în care au înconjurat globul cu avionul privat. Familia Beckham s-a întors din Los Angeles în Marea Britanie, de ziua fiului Brooklyn, pe 4 martie. Mai apoi, aceștia au călătorit înapoi în SUA, pe 11 martie, pentru ca David să-și lanseze noua echipă de fotbal, Inter Miami, în Florida.

În final, familia Beckham a ajuns înapoi în Marea Britanie până pe 19 martie, când țara a intrat în stare de urgență. Însă, în Miami, fostul fotbalist englez a început să se simtă rău, în timp ce fosta membră a Spice Girls a avut dureri în gât și temperatură.

„Un scenariu de coșmar”

O sursă apropiată familiei a descris situația ca pe ‘un scenariu de coșmar’ care a lăsat-o pe Victoria cu teama că familia sa poate infecta foarte rapid alte persoane. Sursa  a explicat: “ David avea treabă la clubul Inter Miami, iar Victoria și familia au zburat acolo pentru a-l susține.”

“Au participat la căteva evenimene sociale ca parte a îndatoririlor promoționale ale lui David și au luat contact cu fanii și mai mulți oficiali ai clubului. Apoi s-au întors la Londra, unde au fost duși direct la vila lor din Cotswolds.”

Publicat: 08 Sep. 2020, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă