Date explozive din anchetă! Cine l-a ucis de fapt pe Răzvan Ciobanu și de ce nu va face nici măcar o zi de închisoare

Publicat: 20 Nov. 2019, 22:11 Vedete

Au trecut șapte luni de când Răzvan Ciobanu a murit în urma unui cumplit accident rutier. Prietena cea mai bună a regretatului creator de modă a acordat un interviu exclusiv pentru CIAO.RO în care a vorbit despre omul care s-ar putea face vinovat moral de moartea lui. 

Sunt foarte multe mistere care urmează să fie lămurite după terminarea anchetei care s-a deschis după moartea lui Răzvan Ciobanu. Este o chestie de ”câteva zile”, ne anunță chiar avocata familiei, Laura Vicol, cea care a fost și o prietenă foarte bună a creatorului de modă.

Ea susține că într-un final a aflat tot ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică când Răzvan Ciobanu a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, iar detaliile vor fi făcute publice în curând.

Laura Vicol, declaratie de ultima ora despre Razvan Ciobanu

În toată această poveste tragică pare să fie și un vinovat, chiar dacă este doar moral și nu va face nici măcar o zi de închisoare!

Aș fi vrut să fie sancționat, însă, din păcate, ce a făcut acel individ nu intră în sfera infracțiunilor prevăzute de Codul Penal. Dacă ar fi pedepsită mizeria umană cu siguranța ne-am plimba într-un oraș pe jumatate gol. Audierile s-au terminat. Aștept soluția în dosar. O cunosc, însă aștept să-mi fie comunicată”, a declarat Laura Vicol în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Îngrijorătoare este însă starea de sănătate a părinților lui, care pare să se deterioreze de la o zi la alta din cauza suferinței.

”Părinții lui Răzvan nu își vor mai reveni vreodată. Nici nu cred că au cum. Starea medicală a tatălui este în continuare precară, incercam sa tinem sub control cu medicamentatie”, a mai explicat celebra avocată.

Mesajul dureros transmis de mama lui Răzvan Ciobanu

Au trecut șapte luni de la sfârșitul dramatic de care a avut parte Răzvan Ciobanu, dar suferința din sufletul mamei sale pare să se adâncească de la o zi la alta. Elena Ciobanu postează destul de des pe pagina de Facebook a pensiunii pe care o deține în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. De curând, ea a așternut câteva cuvinte înțelepte, pe care doar părinții care și-au îngropat copiii le pot înțelege în profunzimea lor…

“OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI” este mesajul extrem de emoționant transmis de mama regretatului designer.

 

 

Publicat: 20 Nov. 2019, 22:11 Vedete
Pe aceeași temă