Daniela Gyorfi se confruntă cu probleme! ”Mi-au explodat silicoanele”

Publicat: 14 May. 2021, 10:44 Vedete

Daniela Gyorfi a întâmpinat o nouă problemă, de data aceasta fiind vorba despre una de sănătate. Artista mărturisește că are probleme cu silicoanele și trebuie să treacă pragul medicului pentru o nouă intervenție.

Cântăreața, care și-a dorit să fie mereu în top, și-a făcut în urmă cu ceva ani intervenții estetice, una dintre cele mai costisitoare fiind silicoanele. Acum, însă, Daniela Gyorfi se confruntă cu o problemă destul de gravă, făcând referire la implanturile cu silicon. Artista mărturisește că i-au ”explodat„, iar acum este nevoită să meargă la medic pentru a le schimba.

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat sau mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că m-am pipăit. Se simte. În ultimul timp mi s-a întâmplat chestia asta, nu pot să spun de la ce, pentru că nu car. E cam ciudat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac. Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: «nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită»”, a declarat Daniela Gyorfi la emisiunea „Vorbește lumea”, scrie Click.

Daniela Gyorfi a fost infectată cu noul coronavirus

Cântăreața Daniela Gyorfi a povestit la televizor despre experiența pe care a avut-o din momentul în care a aflat că este infectată cu noul coronavirus. Artista a mărturisit că s-a îmbolnăvit în luna noiembrie și, mărturisește ea, ”a fost ca un fel de răceală”, însă a simțit că o doare corpul, a avut febră două zile și și-a pierdut mirosul. Nu a avut nevoie de spitalizare, deoarece nu a făcut o formă gravă.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 14 May. 2021, 10:44 Vedete
Pe aceeași temă