Daniela Dincă, vorbe dure la adresa tatălui, înainte de trimiterea în judecată: „Nu a distrus doar familiile fetelor”

Publicat: 12 Jan. 2020, 14:58 News
Daniela Dincă, vorbe dure la adresa tatălui, înainte de trimiterea în judecată: „Nu a distrus doar familiile fetelor”

Daniela Dincă, fica monstrului din Caracal a rupt tăcerea. Femeia a dezvăluit mai multe lucruri despre relaţia pe care o avea cu tatăl ei, dar şi cât de afectată este familia acesteia.

În următoarele zile, dosarul Caracal va fi trimis în judecată. Procesul se va judeca la Olt, cel mai probabil cu uşile închise. Gheorghe Dincă şi-a schimbat declaraţia în ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu, dezvăluind identitatea a alţi doi complici: Petruţa şi Ştefan.

„Monstrul din Caracal” a povestit că Luiza a plecat vie din casa groazei, luată Ştefan şi alţi doi bărbaţi. El ar fi fost cel care i-a adus un sac de oase, probe pe care să le planteze pentru a da impresia că a omorât-o pe copilă.

Daniela Dincă, despre relaţia cu tatăl ei

Despre relaţia cu Gheorghe Dincă, Daniela a spus că nu exista, dat fiind faptul că a fost crescută de bunicii din partea mamei.

„Eu am vorbit ultima dată cu tatăl meu în februarie anul trecut când a murit bunica mea, cea care m-a crescut”, a declarat Daniela Dincă, potrivit RTV.

În continuare, Daniela Dincă aşteaptă concluziile clare ale anchetatorilor.

„Când se termină, vedem. Dacă e adevărat ce se spune, tatăl meu nu a distrus doar familiile fetelor, ci a distrus chiar şi familia lui. Şi-a distrus proprii nepoţi. E o altă dramă pe care o trăim, nu ca cea pe care o trăiesc familiile victimelor”a mai spus aceasta.

Publicat: 12 Jan. 2020, 14:58 News
Pe aceeași temă